Search

Davis Cup ONLINE: Veselý získal pro Česko první bod, hraje Pavlásek

Průběh zápasu A. Pavlásek - D. Sela sledujte od 16:35 ONLINE zde>>>

Veselý začal suverénní jízdou

Veselý (65. v pořadí ATP) se opíral o více než dvousetkilometrovou rychlost servisu a soupeře z třetí stovky žebříčku úderově převyšoval. "Kanára" Lešemovi nadělil za 27 minut. Ve druhém setu se sice víc hrálo, ale Veselý nadále využíval slabého soupeřova bekhendu. Mohl znovu vyhrát s nulou, ale první mečbol nevyužil.

Za stavu 6:0 a 5:0 si tak Lešem udržel servis. Levou rukou hrající Veselý vzápětí zápas po 57 minutách ukončil. "Ale utkání nebylo tak jednoznačné, jak se zdá. Na začátku nervíky určitě byly, ale hnedka jsem získal brejk, dostal jsem ho pod tlak a zůstal jsem celou dobu pečlivý, což byl klíč," řekl Veselý.

Zápasy nižší evropsko-africké zóny, do které Češi loni sestoupili ze Světové skupiny, se hrají nově pouze dva dny a každé utkání jen na dva vítězné sety. V sobotu začne ve 12:00 čtyřhra, po které budou následovat zbylé dvě dvouhry.

Tenisté začínají v soutěži o "salátovou mísu" novou éru bez bývalých opor Tomáše Berdycha a Radka Štěpánka, kteří se postarali o tituly v letech 2012 a 2013. Potřebují vyhrát, aby postoupili do zářijové baráže o návrat mezi elitu.

Antuka nám sedí víc než Izraelcům, shodli se čeští tenisté před Davis Cupem

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/331550/davis-cup-online-vesely-ziskal-pro-cesko-prvni-bod-hraje-pavlasek.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Davis Cup ONLINE: Veselý získal pro Česko první bod, hraje Pavlásek"

Post a Comment

Powered by Blogger.