Search

Čontofalskému se zhroutil svět! Přišel o svého tříletého syna

Devětatřicetiletý rodák z Košic ukončil aktivní kariéru v roce 2015 od té doby si užíval spokojeného "fotbalového důchodu".

Bohužel minulý víkend došlo v jeho domě v Říčanech u Prahy, kde trávil společný čas i se svými dcerami z prvního manželství, k obrovské tragédii. Jen na chvíli ztratil svého tříletého syna z dohledu a on spadl do bazénu, kde se měl utopit. Takhle situaci popsal slovenský web sport24.sk.

14

GALERIE: Fotbalový brankář Kamil Čontofalský

Zdroj: Profimedia

Kamil Čontofalský

Hodnocení:

"Je mi strašně. Není mi vůbec dobře a nezlobte se, ale momentálně se k tomu nebudu vyjadřovat. Děkuji za pochopení," pověděl stejnému zdroji do telefonu Čontofalský.

Osudné chvíle popsal slovenským redaktorům i Čontofalského dobrý kamarád Radek, u kterého nyní bývalý brankář přebývá. "Kamil byl v ten den se svými dcerami, kterým se také věnoval. V té chvíli jedl salát a nějakým nedopatřením se to bohužel stalo. Je to obrovské neštěstí,“ uvedl přítel.

Z tragické události je pochopitelně v šoku celá rodina. Čontofalský má už dvě dcery z předchozího manželství, dvojčata Victorii a Valerii. Kromě nich má ještě desetiletou dceru Elizabeth. Všechny tři děti má s bývalou manželkou Vladimírou, se kterou se před sedmi lety rozvedli.

Se současnou manželkou Klárou měli svatbu před necelými čtyřmi lety na Floridě a s ní právě i vzpomínaného syna Kamila.

Okolnosti úmrtí vyšetřuje policie


Podrobné detaily zatím nejsou známé, ale případ zaznamenala už policie. "Můžeme potvrdit, že vyšetřujeme okolnosti úmrtí dítěte předškolního věku, ke kterému došlo v neděli 6. května v Říčanech u Prahy. Vzhledem k věku dítěte ale nemůžeme sdělit bližší informace," sdělila médiím policie.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/zdrceny-brankar-contofalsky-prisel-o-sveho-trileteho-syna.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Čontofalskému se zhroutil svět! Přišel o svého tříletého syna"

Post a Comment

Powered by Blogger.