Search

Další zúžení českého týmu na MS: domů jedou obránci Musil a Pyrochta

Jsou to obránce Jakub Krejčík a útočníci Robin Hanzl, Martin Kaut a David Šťastný. Nezapsaný zůstává na pozici třetího brankáře také Dominik Hrachovina.

Češi, kteří do turnaje vstoupili v sobotu proti Slovensku (3:2 v prodloužení), začali turnaj s 21 hráči na soupisce - dvěma brankáři, sedmi beky a 12 útočníky. Po zranění Martina Nečase dnes budou hrát svěřenci trenéra Josefa Jandače v druhém duelu proti Švédsku jen na 11 útočníků.

Pětadvacetiletý David Musil a o čtyři roky mladší Pyrochta se nedočkají premiéry na velké mezinárodní akci. Musil, syn bývalého reprezentačního beka a mistra světa z roku 1985 Františka Musila a vnuk legendy Jaroslava Holíka, má na kontě pět reprezentačních startů a debutoval loni před světovým šampionátem v Paříži.

Pyrochta si připsal první starty v národním týmu na začátku této sezony v duelech se Slovenskem v Třinci a Žilině a celkem v sezoně sehrál v jeho dresu 12 utkání.

FAKTA MS: jde se na Švédy! Jágr chválí mladé, ale věří i Červenkovi s Plekancem
ONLINE: Švédsko - Česko. Proti Seveřanům bez Nečase, chytá Rittich
České štěstíčko? Ne, bratři vyhráli zaslouženě, hodnotí na Slovensku
Nečas je mimo hru! Po Slovensku má naražené rameno a kyčel

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace-ms-v-hokeji-2018/334322/dalsi-zuzeni-ceskeho-tymu-na-ms-domu-jedou-obranci-musil-a-pyrochta.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Další zúžení českého týmu na MS: domů jedou obránci Musil a Pyrochta"

Post a Comment

Powered by Blogger.