Search

HOKEJ ON-LINE: Češi jdou na Rusy! Slováci urvali důležitou výhru, USA ztratily s Lotyšskem

Ondřej Deml,ČTK

Slováci mají po čtyřech zápasech na svém kontě sedm bodů za dvě výhry a porážku v prodloužení s českou reprezentací, kterou momentálně vytlačili ze čtvrté příčky v tabulce.

Bývalé federální sousedy dostal do vedení syn slavného kanonýra Petera Bondry Dávid. Slovenskou převahu potvrdil gólem na 2:0 Dávid Buc, jenže dramatický náboj do utkání vnesl kontaktní brankou Valentin Claireaux.

V samotném závěru mohl dodat Slovákům klid Ladislav Nagy, jenže jeho gól po francouzské výzvě nebyl uznán kvůli ofsajdu. Francie v závěru ještě hrála přesilovku, ale při risku bez brankáře pečetil výhru Michal Čajkovský.

Favorit se trápil

Američané zůstávají i po čtvrtém zápase neporaženi a vévodí skupině B, jenže s Lotyšskem se pořádně natrápili.

Pobaltský tým otočil průběh duelu z 0:1 na 2:1 i zásluhou královehradeckého Andrise Džerinše. Colin White pak zařídil Američanům alespoň prodloužení, v němž rozhodl při přesilovce Cam Atkinson. Lotyši se díky získanému bodu osamostatnili na čtvrté příčce tabulky.

Rusové ještě neinkasovali

Čeští hokejisté mají uzavřenou soupisku, byli na ni dopsáni i útočníci Bostonu David Krejčí a David Pastrňák,kteří nastoupí už krátce po příletu proti Rusku. Jisté je, že Jandačův výběr narazí na soupeře, který si ve třech zápasech zapsal výstražné skóre 20:0!

Kanada po zaváhání s USA dominuje - 10:0 s Koreou a 7:1 s domácím Dánskem. Teď stojí před dalším týmem ze severu Evropy, a opět jde do utkání jako favorit. Norové mají v tabulce tři body za výhru po samostatných nájezdech, když porazili 5:4 Německo a prohráli po prodloužení 2:3 s Lotyšskem.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/reprezentace/clanek/988034-hokej-on-line-cesi-jdou-na-rusy-slovaci-urvali-dulezitou-vyhru-usa-ztratily-s-lotysskem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: Češi jdou na Rusy! Slováci urvali důležitou výhru, USA ztratily s Lotyšskem"

Post a Comment

Powered by Blogger.