Search

Paráda! Čeští reprezentanti v malém fotbale rozdrtili na ME Anglii a zahrají si o zlato

Čeští reprezentanti v malém fotbale postoupili a mistrovství Evropy v ukrajinském Kyjevě do boje o zlato. V semifinále šampionátu vyhráli nad Anglií vysoko 5:0. V utkání o zlato vyzvou Rumunsko. Český tým, který loni v říjnu vybojoval v Tunisku titul mistrů světa, obhajuje stříbrné medaile.

Facebook Jiřího Sodomy, Facebook

Úřadující vicemistři Evropy a mistři světa měli v semifinálovém utkání jasně navrch a nad Anglií vyhráli jasně 5:0. Jejich soupeřem v boji o zlaté medaile bude Rumunsko, které po remíze 2:2 vyhrálo v penaltovém rozstřelu nad Kazachstánem.

"Rumunský tým je fyzicky skvěle připravený a hlavně nejsme zvyklí hrát dva zápasy za den. Jak na mistrovství světa, tak Evropy v Brně i Maďarsku se dvě utkání za den nehrála. Věřím, že kluci se dají do kupy, jsme tam, kde jsme strašně chtěli být. Teď potřebujeme udělat poslední zásadní krůček," uvedl v tiskové zprávě generální manažer české reprezentace Luděk Zelenka.

Čeští reprezentanti dosud získali na ME dvě stříbrné a čtyři bronzové medaile. Loni ve finále v Brně porazilo český tým po penaltovém rozstřelu Rusko.

ME v malém fotbale
Česko - Anglie 5:0 (4:0)
Branky: 12. a 34. Paděra, 14. Sodoma, 17. Demeter, 19. Polák.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/1014980-parada-cesti-reprezentanti-v-malem-fotbale-rozdrtili-na-me-anglii-a-zahraji-si-o-zlato.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Paráda! Čeští reprezentanti v malém fotbale rozdrtili na ME Anglii a zahrají si o zlato"

Post a Comment

Powered by Blogger.