Search

Stěhuje se Schumacher? Jeho manželka koupila sídlo na Mallorce

Podle švýcarského časopisu L’Illustré to potvrdila starostka letoviska Andratx, kde Schumacherova manželka Corinna koupila luxusní nemovitost. Doposud se šampion léčil ve své vile ve švýcarském Glandu.

„Myslím, že vám mohu oficiálně potvrdit, že Michael Schumacher se usídlí v naší obci a že tady se vše připravuje na jeho přijetí,“ řekla švýcarskému magazínu starostka Andratxe Katia Rouarchová. O stěhování Schumacherových byla informována i místní policie.

Německý Bild však upozornil, že Rouarchová takovou formulaci nepoužila. Schumacherova manažérka Sabine Kehmová dokonce přesun bývalého závodníka na Mallorcu popřela. „Rodina Schumacherova nemá v úmyslu se přestěhovat na Mallorcu,“ uvedla pro Bild.

Rezidence dříve patřila miliardáři Florentinu Pérezovi, prezidentovi fotbalového klubu Real Madrid, od kterého ji koupila Corinna Schumacherová za 30 milionů eur (přes 773 milionů korun).

Hlavní vila má rozlohu 3000 čtverečních metrů a celý pozemek pak 15 tisíc čtverečních metrů. Součástí jsou dvě velké zahrady a dva bazény. A magazín L’Illustré tvrdí, že jde o skutečný bunkr.

„Toto místo má mnoho výhod. Je obehnáno vysokou zdí, nachází se na konci výběžku, jehož součástí je malý útes, takže je dům chráněn před zvědavci. Navíc pozemek pro přistávání vrtulníků je uprostřed palem, což poskytuje další ochranu proti paparazzim,“ píše magazín.

Devětačtyřicetiletý Schumacher, který se neukázal na veřejnosti od těžké nehody na lyžích ve francouzském Méribelu před téměř pěti lety, je dnes podle médií těžce postižený.

Po nehodě podstoupil dvě operace mozku a byl několik měsíců v kómatu. V červnu roku 2014 byl převezen z Francie do Švýcarska do domácího ošetřování v domě u Ženevského jezera. Zprávy o jeho zdraví prosakují na veřejnost jen sporadicky.

Let's block ads! (Why?)

https://sport.idnes.cz/schumacher-mallorca-stehovani-corina-schumacher-f6e-/motorsport.aspx?c=A180816_114435_motorsport_ald

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Stěhuje se Schumacher? Jeho manželka koupila sídlo na Mallorce"

Post a Comment

Powered by Blogger.