Search

FOTBAL ON-LINE: Klíčová bitva o postup. Čeští fotbalisté bojují na Ukrajině

České fotbalisty dnes čeká klíčový zápas Ligy národů. V Charkově nastoupí proti Ukrajině a pokusí se jí oplatit měsíc starou domácí porážku 1:2. Pokud se to reprezentantům podaří, udrží se v boji o prvenství v tříčlenné skupině. Soupeři naopak k jistotě triumfu ve skupině stačí remíza. Utkání začalo ve 20:45 (stav je v úvodu 0:0), sledovat ho můžete na ČT Sport nebo v podrobné on-line reportáži na Sport.cz.

Gleb Garanich, Reuters

Český výběr povzbudila sobotní výhra 2:1 na Slovensku při premiéře nového trenéra Jaroslava Šilhavého, který v září nahradil Karla Jarolíma po porážkách s Ukrajinou a v Rusku. Reprezentanti v Trnavě předvedli mnohem lepší výkon a pokusí se na něj navázat na Ukrajině.

Šilhavý musí proti zápasu na Slovensku udělat nejméně dvě změny v sestavě. Kvůli zdravotním potížím tým opustil pravý bek Pavel Kadeřábek a žluté karty vyřadí ze hry defenzivního záložníka Tomáše Součka. Menší problémy měli i Michael Krmenčík a Ondřej Čelůstka.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/liga-narodu/clanek/1032047-fotbal-on-line-klicova-bitva-o-postup-cesti-fotbaliste-bojuji-na-ukrajine.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Klíčová bitva o postup. Čeští fotbalisté bojují na Ukrajině"

Post a Comment

Powered by Blogger.