Search

Program Štěpánkovy rozlučky: Zábava, Michal David i bitva s Djokovičem

„A bude i jedno opravdu velké překvapení,“ vzkazuje Štěpánek, jenž se vrátil zpět k tenisovému tréninku a svůj poslední zápas kariéry bere velmi vážně. Pražská aréna bude vyprodaná, České dráhy například vypravují na zápas speciální vlak z Moravy.

Exhibiční týmové čtyřhry

Večer bude rozdělený na dvě části. Začne se tou odlehčenou, deblovým soubojem týmu Štěpánka proti Djokovičovu týmu. „Radek s Novakem budou ústředními postavami těch deblů a budou se svými hosty hrát méně sportovní a více exhibiční zápas,“ popsal Karel Tejkal, mluvčí České sportovní, jež exhibici pomáhá organizovat.

Fotbalisté Čech či Nedvěd, rozhodčí Berdych

Coby tenisoví hosté byli již dřív oznámeni legendární deblista Leander Paes (Štěpánek s ním vyhrál ve čtyřhře dva grandslamové turnaje) a bývalý druhý hráč světa Němec Tommy Haas, který je oslavencovým vrstevníkem a sousedem ve floridském Bradentonu.

Fotbalovou sekci by měli zastupovat Pavel Nedvěd, brankář Petr Čech potvrdil, že přiletí na otočku z Londýna. V roli rozhodčího by se měl objevit na skok Tomáš Berdych, jenž stále rehabilituje s bolavými zády. Hostů však bude mnohem víc. „Počítejme, že Radek bude během zápasu vytahovat třeba i někoho z hlediště,“ pravil Tejkal.

Koncert Michala Davida

Po odlehčeném začátku přijde hudební předěl, který vyplní svými písničkami Michal David. Ještě předtím obdrží Štěpánek korunu se lvem od sklářské firmy Lasvit.

Štěpánek vs. Djokovič: bez legrácek!

A pak přijde zlatý hřeb – utkání Štěpánek – Djokovič. „Všechny legrácky se odbudou v první části, tohle by mělo být skutečně vysoce sportovní utkání,“ líčil Tejkal.

Od červencového wimbledonského titulu prohrál Djokovič jediné utkání. Padne v Praze podruhé?

Exhibici Radka Štěpánka Český lev se loučí budeme sledovat ve čtvrtek v podvečer ONLINE v tomto článku!

Novak Djokovič dorazil ve středu večer do Prahy, kde se zúčastní rozlučkové exhibice Radka Štěpánka
Novak Djokovič dorazil ve středu večer do Prahy, kde se zúčastní rozlučkové exhibice Radka Štěpánka

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/tenis/347787/program-stepankovy-rozlucky-zabava-michal-david-i-bitva-s-djokovicem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Program Štěpánkovy rozlučky: Zábava, Michal David i bitva s Djokovičem"

Post a Comment

Powered by Blogger.