Search

Svitolinová si podruhé zahraje na Turnaji mistryň. Ve hře je poslední volné místo

Elina Svitolinová tento týden nestartuje na žádném turnaji a riskovala, že o postupové místo v boji o Turnaj mistryň přijde. Karolína Plíšková i Kiki Bertensová by však v Moskvě musely postoupit alespoň do semifinále, ovšem už po dnešku je jisté, že se to nestane.

Plíšková totiž v ruské metropoli nezvládla hned svůj úvodní zápas proti Rusce Věře Zvonarevové a svou pozici teď nemá ve svých rukách. Česká tenistka sice drží poslední postupové místo, ale dostat se před ni může Kiki Bertensová, pokud v Moskvě postoupí do semifinále. Nizozemka k tomu potřebuje porazit Bělorusku Sasnovičovou a pak vítězku duelu Kontaová-Gavrilovová.

Čtyřiadvacetiletá Ukrajinka Svitolinová si na Turnaji mistryň zahrála poprvé loni, kdy skončila ve skupině s bilancí jedné výhry a dvou porážek.

Letos si místo mezi osmičkou nejúspěšnějších tenistek sezony zajistila především třemi triumfy v Římě, Dubaji a Brisbane. Z grandslamů uhrála nejvíce bodů na Australian Open, na kterém došla do čtvrtfinále.

Let's block ads! (Why?)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/svitolinova-si-podruhe-zahraje-na-turnaji-mistryn-ve-hre-je-posledni-volne-misto-24457/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Svitolinová si podruhé zahraje na Turnaji mistryň. Ve hře je poslední volné místo"

Post a Comment

Powered by Blogger.