Search

Klubové MS ovládl Real Madrid před Al Ajnem, třetí končí River Plate - iDNES.cz

Real ovládl předvánoční turnaj potřetí v řadě, celkově se jedná už o jeho čtvrtý triumf, čímž se osamostatnil ve čele tabulky vítězů před Barcelonou.

Madridskému klubu vycházely střely z dálky. Nejprve se zpoza vápna trefil technicky Luka Modrič, poté parádně práskl do míče Marcos Llorente. Když se pak po rohovém kopu prosadil hlavou Sergio Ramos, bylo jasno.

Outsider sice snížil, jenže španělský celek žádné drama nepřipustil. Nader si navíc ještě v závěru nešťastně vsítil vlastní gól. Santiago Solari tak slaví svůj první získaný pohár v pozici hlavního trenéra úřadujícího vítěze Ligy mistrů.

River Plate poslal v duelu o třetí místo do vedení po rohovém kopu hlavou Bruno Zuculini, na 2:0 pak zvýšil pěknou střelou necelých dvacet minut před koncem Gonzalo Martínez.

Kašima se k závěrečnému tlaku ani nedostala, místo toho znovu inkasovala, když faul na svou osobu potrestal z pokutového kopu Rafael Santos Borré. Skóre pak uzavřel chytrým pokusem opět Martínez.

Argentinský celek tak i při své druhé účasti na turnaji obsadil medailovou pozici, v roce 2015 skončil druhý.

Mistrovství světa klubů, Abú Zabí (SAE):

O 3. místo: Kašima (Jap.) - River Plate (Arg.) 0:4
Finále:  Real Madrid (Šp.) - Al Ajn (SAE) 4:1

Let's block ads! (Why?)

https://fotbal.idnes.cz/fotbal-mistrovstvi-sveta-klubu-river-plate-kasima-real-madrid-al-ajn-1ik-/fot_pohary.aspx?c=A181222_164927_fot_pohary_elv

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Klubové MS ovládl Real Madrid před Al Ajnem, třetí končí River Plate - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.