Search

HOKEJ ON-LINE: Liberec smazal dvougólové manko, Plzeň prohrává ve Zlíně. Kometa hostí Hradec - Sport.cz

Slavomír Kubeš, ČTK

Třinec prohrál páteční šlágr s Kometou, která připravila Ocelářům v domácí soutěži teprve druhou porážku z posledních šestnácti kol. Spravit chuť si bude chtít před svými fanoušky proti osmému Litvínovu, který v pátek prohrál s Olomoucí. Oceláři s Vervou prohráli naposledy 28. října 2016, od té doby si proti ní připsali osm vítězství v řadě.

Čtvrté Vítkovice hrají na ledě Chomutova, který naposledy díky senzačnímu závěru uloupil na Spartě všechny body. Ostravané si ale na sever Čech přivezou herní pohodu. Vyhráli pět z posledních šesti zápasů, v pátek nasázeli Zlínu pět gólů během úvodních šestnácti minut.

Vítkovický Patrik Bartošák proti Zlínu pustil jediný gól.

Jaroslav Ožana

Vedoucí Liberec v sobotu doma porazil svého oblíbeného soupeře z Mladé Boleslavi a slavil už čtvrtou extraligovou výhru za sebou. To jeho nedělní soupeř z Karlových Varů nebodoval dvakrát v řadě, na vítězství v normální hrací době čeká už téměř měsíc.

Zlín se bude vzpamatovávat z debaklu ve Vítkovicích doma proti Plzni, která v minulém kole potupila Pardubice jedenáctigólovou sprchou. V předchozích dvou vzájemných zápasech vždy slavili hosté. Mnohem lepší formou ale aktuálně disponují Indiáni, kteří vyhráli tři z posledních čtyř utkání, Berani naopak prohráli třikrát za sebou.

Radost plzeňských hokejistů.

Miroslav Chaloupka

Poslední Pardubice vyhrály jediný z posledních 16 zápasů a v neděli se po výprasku v Plzni pokusí alespoň částečně ukončit období temna na ledě Mladé Boleslavi. Ta v sobotní dohrávce už tradičně prohrála v Liberci.

Z krize stále nemůže vybřednout také ambiciózní Sparta, jíž zasadila další ránu do sebevědomí domácí porážka s Piráty. Svěřenci Uweho Kruppa odehráli tři domácí zápasy v řadě a nyní se představí v Olomouci, kde drží sérii čtyř vítězství za sebou. Kohouti poslední výhrou nad Litvínovem ukončili sérii pěti porážek.

Kolo vyvrcholí šlágrem mezi Kometou a Hradcem Králové. Brňané mají nedělnímu soupeři co vracet. Z obou vzájemných duelů hraných na hradeckém ledě se vraceli v této sezoně bez bodů. Svěřenci Tomáše Martince navíc vyhráli sedm z posledních osmi zápasů. Kometa je ale rovněž v pohodě, vyhrála dvakrát v řadě a v pátek navíc porazila v repríze finále minulého ročníku přesvědčivě tehdejšího lídra tabulky z Třince.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1058045-hokej-on-line-liberec-smazal-dvougolove-manko-plzen-prohrava-ve-zline-kometa-hosti-hradec.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: Liberec smazal dvougólové manko, Plzeň prohrává ve Zlíně. Kometa hostí Hradec - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.