Search

Obrat u soudu? Žondra nemohl Kvitovou přepadnout, tvrdí svědci - tn.cz

Obžalovaný Žondra od začátku tvrdí, že s přepadením tenistky nemá nic společného. V době, kdy útočník držel Petře Kvitové nůž pod krkem byl podle své výpovědi v práci. Stavební dělník dojížděl do Napajedel a stavbyvedoucí dnes potvrdil, že v den kdy došlo k přepadení musel být na stavbě.


„Jsem přesvědčený na sto procent na stavbě musel být. Jsem přesvědčený že to nespáchal,“ říká stavbyvedoucí Michal Zbranek. Ještě zásadnější svědectví přinesl majitel firmy, pro kterou obžalovaný pracoval.
„Byli jsme tam spolu, takže jsem přesvědčený, že to nemohl spáchat,“ říká majitel stavební firmy Petr Křenek.
Potvrdil, že v inkriminovaný den byl s Žondrou na stavbě a nemohl tak odjet šedesát kilometrů daleko do Prostějova, kde Kvitová bydlela.

Petra Kvitová údajného útočníka poznala při rekognici, ale zatím před soudem nevypovídala. Jednání bude pokračovat i ve středu. Česká tenistka mezitím hraje na turnaji v australském Sydney. K brněnskému soudu ale dorazil její zmocněnec Martin Paštika, který při právní stání tvrdil, že Kvitová předvolání nedostala, ač je sám přebíral. U soudu byl i tiskový mluvčí tenistky Karel Tejkal.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/soud-pokracuje-zondra-nemohl-kvitovou-prepadnout-tvrdi-svedci.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Obrat u soudu? Žondra nemohl Kvitovou přepadnout, tvrdí svědci - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.