Search

TENIS ON-LINE: Dramatické české derby v Dubaji! Siniaková ztratila náskok, jde se do třetího setu - Sport.cz

Tenisový turnaj žen v Dubaji má na programu ve druhém kole dvouhry české derby. Nasazená hráčka číslo 2 Petra Kvitová hraje s Kateřinou Siniakovou, která už prošla úspěšně nástrahami prvního kola. To Kvitová měla volný los. Zápas se lépe vyvíjel pro Siniakovou, která vyhrála ve zkrácené hře první set. Ve druhé sadě už měla navrch favoritka Kvitová, sadu ovládla v poměru 6:4 a o tom, kdo postoupí, rozhodne třetí set.

Dmitri Lovetsky, ČTK/AP

První sada nabídla v podání českých tenistek poměrně vyrovnanou bitvu. Mírně navrch měla Siniaková, když ve třetí hře vzala slavnější krajance podání. Protože však v desáté hře také přišla o servis, dospěl set až do zkrácené hry. Tam měla Siniaková opět navrch, vedla 3:0 a 5:2, následně pak za stavu 6:3 využila první setbol.

Ve druhém setu začala diktovat dění na kurtu Kvitová. Hned v úvodní hře prorazila soupeřce podání a náskok si bez problémů držela až do zisku sady v poměru 6:4. Nyní se bude hrát třetí set.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1074103-tenis-on-line-dramaticke-ceske-derby-v-dubaji-siniakova-ztratila-naskok-jde-se-do-tretiho-setu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TENIS ON-LINE: Dramatické české derby v Dubaji! Siniaková ztratila náskok, jde se do třetího setu - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.