Search

BIATLON ON-LINE: Davidová nezvládla úvodní střelbu, Vítková si výrazně polepšila - Sport.cz

Markéta Davidová bude mít výbornou výchozí pozici do dnešního stíhacího závodu žen na 10 km na světovém šampionátu v biatlonu ve švédském Östersundu. Česká kometa sezony odstartuje ze sedmého místa se ztrátou 27 vteřin na vítězku sprintu Anastasii Kuzminovou. Závod začíná ve 13:45, přímým přenosem ho vysílá program ČT Sport, tradičně obsáhlou on-line reportáž nabízí Sport.cz

Český biatlon/Petr Slavík, ČTK

Dvaadvacetiletá rodačka z Janova nad Nisou výborným vstupem do mistrovství světa ve Švédsku potvrdila, že už patří do širší světové špičky a nebýt jedné minely na střelnici, případně rychlejší střelby, mohla se rvát o medaili už ze sprintu.

Ten ovládla po opravdu heroickém finiši Slovenka Kuzminová, která tak na trať vyrazí z první pozice. Trojnásobnou olympijskou vítězku bude stíhat Norka Tandrevoldová a třetí ze sprintu Němka Laura Dahlmeierová. Odstup Davidové od bronzové pozice je na startu pouhých 13 vteřin.

Do závodu kromě momentální české jedničky zasáhne také s číslem 38 Veronika Vítková a s číslem 59 Eva Puskarčíková. U obou jmenovaných je však už ztráta na špičku při jejich běžeckém rozpoložení prakticky nesmazatelná.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/biatlon/clanek/1081499-biatlon-on-line-davidova-nezvladla-uvodni-strelbu-vitkova-si-vyrazne-polepsila.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ON-LINE: Davidová nezvládla úvodní střelbu, Vítková si výrazně polepšila - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.