Search

FOTBAL ON-LINE: Hrůzostrašný úvod Slavie! Po pár sekundách v Seville prohrává - Sport.cz

Fotbalisté Slavie dnes poprvé po 16 letech zasáhnou v evropských pohárech do osmifinále. Pražané v úvodním utkání mezi nejlepšími 16 týmy Evropské ligy nastoupí v Seville a na hřišti nejúspěšnějšího celku soutěže chtějí dosáhnout na výsledek, který by je do domácí odvety za týden nechal ve hře o postup. Proti lídrovi české ligy se představí i reprezentační brankář Tomáš Vaclík. Zápas začal od 18:55 (vysílá ČT sport), podrobnou on-line reportáž sledujte na Sport.cz.

Vlastimil Vacek, Právo

Červenobílí nastoupí proti španělskému favoritovi bez klasického útočníka, na hrotu má operovat záložník Lukáš Masopust.

Slávisté prošli na evropské scéně do osmifinále poprvé od roku 2003, kdy vypadli s Besiktasem Istanbul. Nyní budou usilovat o čtvrtou účast ve čtvrtfinále, kde naposledy byli v sezoně 1999/2000 v Poháru UEFA. Maximem červenobílých je semifinále téže soutěže z roku 1996.

Proti slávistům stojí těžká váha v podobě nejlepšího celku historie Evropské ligy, kterou Sevilla v součtu s předchozím Pohárem UEFA vyhrála pětkrát. Gigant z Andalusie je ze všech osmifinalistů podle klubového koeficientu nejvýše postaveným týmem.

https://www.facebook.com/Sport.cz/posts/10161612369955644

Ve všech sedmi předchozích domácích zápasech této sezony Evropské ligy Sevilla zvítězila při skóre 24:1. Proti Slavii ale nepůjde v ideálním rozpoložení.

Tým z posledních pěti ligových zápasů uhrál jen bod a propadl se na šesté místo tabulky.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/1080518-fotbal-on-line-hruzostrasny-uvod-slavie-po-par-sekundach-v-seville-prohrava.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Hrůzostrašný úvod Slavie! Po pár sekundách v Seville prohrává - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.