Search

FOTBAL ON-LINE: Sparta vede ve šlágru nad Plzní! Klokani deklasovali Karvinou, Boleslav odstřelila Příbram - Sport.cz

Ligový víkend začal páteční výhrou Jablonce nad Teplicemi, sobotní program 24. kola fotbalové Fortuna ligy nabízí pět duelů. V záchranářském utkání Karviné s Bohemians se radovali hosté z Prahy, kteří si odvezli jednoznačnou výhru 3:0. Dukla sahala po bodu ve Zlíně, penalta v 96. minutě ale rozhodla o třech bodech pro domácí. Mladá Boleslav dvěma rychlými góly ze závěru utkání porazila Příbram a Opava si po remíze 2:2 rozdělila body se Slováckem. Od 17:30 se před kamerami O2 TV Sport hraje šlágr Sparta-Plzeň, v němž domácí vedou 1:0. Všechny ligové zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Jaroslav Ožana, ČTK

Klokani před sobotním duelem vyhráli jediné z posledních 12 kol, domácí Karviná uspěla dokonce v jediném z posledních 14 zápasů. Pražany před cestou na Moravu mohla mírně uklidnit statistika, venku se jim totiž v sezoně daří lépe než doma a průběh zápasu to jen potvrdil. Rozhodnuto bylo už po prvním poločase, v němž se za hosty trefili Koubek, Dostál a Hůlka.

Zlín byl proti poslední Dukle jasným favoritem, byť statisticky dokázali Ševci Pražany porazit jen v prvním z 9 vzájemných utkání (v srpnu 1993). A ještě s blížícím se koncem utkání to vypadalo na dělbu bodů, nařízená penalta v 96. minutě ale rozhodla o triumfu domácích 2:1. Dukla tak zůstala o bod poslední za Karvinou, Bohemians na 14. místě tabulky mají na předposlední příčku náskok osm bodů.

Vítězství Zlína vzalo šance na první šestku Mladé Boleslavi, která přivítala doma Příbram a do utkání šla s vědomím, že se sobotním soupeřem ještě na vlastním hřišti v lize neprohrála. Úspěšnou bilanci Boleslav nakonec potvrdila, byť o vítězství 2:0 rozhodla až brankami ze závěru duelu.

Opava v duelu týmů ze spodních pater tabulky uhrála po remíze 2:2 bod se Slováckem a v tabulce je o skóre na 12. místě před Příbramí s náskokem jednoho bodu na Bohemians. Slovácko je desáté, může jej ale přeskočit Olomouc.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1080877-fotbal-on-line-sparta-vede-ve-slagru-nad-plzni-klokani-deklasovali-karvinou-boleslav-odstrelila-pribram.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Sparta vede ve šlágru nad Plzní! Klokani deklasovali Karvinou, Boleslav odstřelila Příbram - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.