Search

Atlanta - Chicago 93:113, Satoranský předvedl uragán. V zámoří mu ale nemůžou přijít na jméno - Sport.cz

John Bazemore, ČTK/AP

Na tuhle chvíli se čekalo. Satoranský přišel do týmu Bulls z Washingtonu a fandové byli v napětí, jak si povede. Měl pomoci nastartovat útočnou hru Býků. Jenže se nedařilo, maximem až do bitvy s Atlantou bylo pro „Satyho" v barvách nového týmu jen devět bodů.

„Myslím, že jsme všichni byli frustrovaní tím, jak dopadl náš minulý zápas," narážel před novináři basketbalista, kterého jeden ze zámořských webů tituluje jako „Saotranského" či „Satorasnkého". Chicago totiž o den dřív vedlo o devatenáct bodů, zápas však nedovedlo do vítězného konce. Z toho byla v táboře Bulls pořádně chmurná nálada.

Pokud bude ale český reprezentant předvádět takové výkony, nejspíš si podobná faux paux brzy novináři odpustí. A také Chicagu. „Tahle liga je celá o tom, že musíš zapomenout. Když se něco nepovede, musíš se prostě odrazit v dalším utkání. Doufám, že jsme to udělali proti Atlantě, že to bude zápas, který všechno zlomí," hlásil Satoranský.

„Myslím, že to včera bolelo," narážel nováček Coby White na zkrat proti Los Angeles Lakers. „Chtěli jsme se nastartovat a doufám, že se to povedlo."

Výsledky NBA:
Atlanta - Chicago 93:113 (za hosty Satoranský 27 bodů, 8 asistencí a 7 doskoků)
Dallas - Orlando 107:106
Detroit - New York 122:102
Houston - Golden State 129:112
Indiana - Washington 121:106
LA Clippers - Milwaukee 116:123
Memphis - Minnesota 137:121
Toronto - Sacramento 124:120
Utah - Philadelphia 106:104

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/basketbal/clanek/1160653-satoransky-predvedl-uragan-v-zamori-mu-ale-nemuzou-prijit-na-jmeno.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Atlanta - Chicago 93:113, Satoranský předvedl uragán. V zámoří mu ale nemůžou přijít na jméno - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.