Search

Karviná - Plzeň 1:1, hosté překvapivě prohrávali, srovnal Krmenčík - Sport iDNES.cz

Plzeň mohla vzhledem k sobotnímu slávistickému zaváhání v Olomouci (0:0) stáhnout manko na čelo na devět bodů, místo toho jich po sedmnácti duelech ztrácí jedenáct.

Zejména první půle v Karviné se jí nepovedla.

Netrvalo dlouho a gólový půst domácích ukončil Lingr. 

ONLINE

utkání jsme sledovali minutu po minutě

Lingr využil dobré přihrávky Ba Louy a v pádu na malém vápně protlačil balon přes Hrušku do sítě. Karviná měla hned v úvodu slibnou šanci, jenže Dreksa vysoko přestřelil. Pak míč na kopačkách drželi častěji hosté, ale nedokázali toho dlouho využít.

Až po změně stran, kdy outsidera zatlačila, se Plzeň prosadila. To už trenér Vrba poslal do hry i druhého forvarda Chorého, jeho parťák Krmenčík si na zadní tyči našel Kalvachův centr a vyrovnal.

První půle byla ze strany Viktorie slabá, nechala se zaskočit agresivitou, nasazením, dobrým pohybem Karviné. Zejména aktivní střelec Lingr hostující defenzivu zaměstnával. Svěřenci kouče Vrby zaostávali v důrazu, často na balonu zbytečně dlouho váhali, vytvořili si jen pološance – Čermák ve složité pozici hlavičkoval velmi nepřesně, totéž platilo o střele Kopice.

Druhý gól domácích chtěl přidat Petráň, který obral čekajícího Brabce a z dálky vypálil, jenže přímo do Hrušky.

Na zahájení druhé půle se nezvykle dlouho čekalo, přítomné zdržela splašená zavlažovací tryska, která nešla vypnout a nechtěla se vrátit pod trávník. Nejprve se o to snažili domácí stopeři, pak se konečně zapojil pořadatel a když už se proud vody povedlo zastavit, vytvořila se pár metrů za karvinským vápnem velká louže. Tu lopatami a smetákem rozehnali vysmátí hasiči a mohlo se hrát.

Plzeň si vytvořila převahu, přimáčkla Karvinou před vápno a často zakončovala. Většinu pokusů ale pochytal skvělý Pastornický. Poradil si se střelami Kalvacha a Čermáka z volných přímých kopů, lapil ránu Hejdy.

Nestačil jen na Krmenčíkovu hlavičku z 68. minuty a proti ostatním plzeňským pokusům zasahovat nemusel.

Pár minut před koncem se chvilku radoval střídající Kovařík, jeho zásah však správně neplatil kvůli ofsajdu. Předtím mohl rozhodnout domácí náhradník Vukadinovič, který šel téměř sám na Hrušku, jenže prováhal správný moment a nechal se obrat o balon vracejícím se protivníkem.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2ZvdGJhbC9wcnZuaS1saWdhL2ZvcnR1bmEtbGlnYS0xNy1rb2xvLW1may1rYXJ2aW5hLXZpa3RvcmlhLXBsemVuLkExOTExMjRfMDkzODM2X2ZvdGJhbF92cDLSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Karviná - Plzeň 1:1, hosté překvapivě prohrávali, srovnal Krmenčík - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.