Search

Teplice - Ostrava 1:1, sporné chvíle na obou stranách, domácí dotahovali - Sport iDNES.cz

Chladné počasí, chladná atmosféra v hledišti i na trávníku. Takové byly kulisy duelu, v kterém Ostrava chtěla konečně přetrhnout sérii venkovních porážek a domácí potřebovali pro uklidnění před podzimním závěrem nabrat sebevědomí. Jenže na jejich hře to vidět příliš nebylo, obavy z chyb byly až příliš velké.

ONLINE

zápas jsme sledovali minutu po minutě

K první střele se sice dostal domácí Řezníček, ale branku netrefil a pak byli dlouhé minuty vidět jen hosté. Ve 26. minutě Kuzmanovičovu dorážku z pěti metrů musel odvracet brankář Grigar, ve 28. už byl dokonce po hlavičce Filla překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Vondrášek.

Až těsně před poločasem se po rohu dostal do koncovky po rohu teplický Jeřábek, ale ani on nebyl přesný. To byla ze strany domácích výjimečná akce, statistikám dominovali do přestávky hráči Baníku, přestože museli oželet Baroše, kterému se obnovilo v týdnu zranění, a nově také Reitera.

I bez dvou marodů ale hosté na Stínadlech dál byli fotbalovější a už krátce po pauze se dostali díky proměněné penaltě Stronatiho do vedení. Penaltu rozhodčí Královec nařídil za faul Jeřábka na Kuzmanoviče, ale k faulu došlo podle všeho ještě před trestným územím.

Severočeši byli vývojem zaskočeni, rozhodnutím se cítili poškozeni a jejich hra působila zmateně. Až když zjednodušili hru nákopy na Řezníčka, začal se vývoj obracet. Napoprvé to domácímu kanonýrovi při průniku ještě nevyšlo, jeho gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. V 66. minutě však svoje sólo po nákopu Radosty proměnil a dočkal se 66. prvoligové trefy.

I tentokrát se ze záběru televize O2TV Sport nicméně zdálo, že teplický střelec využil ofsajdového postavení, byť to z dostupných opakovaček není možné potvrdit ani vyvrátit.

Od té chvíli byli domácí aktivnější, hra se oboustranně otevřela a oba týmy chtěly strhnout vítězství na svoji stranu. Blíže k tomu byli hosté, ale Fillo čtyři minuty před koncem uvnitř šestnáctky branku ve slibné pozici netrefil. Ostrava po remíze zůstala v tabulce na šestém místě, Teplice jsou dvanácté.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMibmh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2ZvdGJhbC9wcnZuaS1saWdhL2ZvcnR1bmEtbGlnYS0xNy1rb2xvLWZrLXRlcGxpY2UtYmFuaWstb3N0cmF2YS5BMTkxMTI0XzA5MjYxNF9mb3RiYWxfdnAy0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Teplice - Ostrava 1:1, sporné chvíle na obou stranách, domácí dotahovali - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.