Search

BIATLON ONLINE: Naváže Davidová v Hochfilzenu na švédský bronz? - Sport.cz

Z Östersundu se Světový pohár v biatlonu přesunul do rakouského Hochfilzenu a program v tyrolském středisku začne dnešními sprinty. V tom úvodním ve Švédsku Markéta Davidová skončila třetí, po dvou závodech je v pořadí seriálu druhá za obhájkyní velkého křišťálového glóbu Italkou Dorotheou Wiererovou. Závod začíná v 11:30 SEČ, přímý přenos vysílá ČT Sport a podrobnou online reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

biatlon Český, ČTK

V reprezentačním týmu chybí nejzkušenější Veronika Vítková, jež už v Östersundu nenastoupila do štafety a kvůli únavě vynechá i příští díl SP v Le Grand-Bornandu. Trénovat by opět měla začít až po Vánocích.

S Davidovou budou na startu i Eva Kristejn Puskarčíková, přičemž obě odstartují na začátku čtvrté desítky, dále Lucie Charvátová a Jessica Jislová. Mužský závod má start ve 14:20, českou sestavu tvoří Michal Krčmář, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr, Adam Václavík a Jakub Štvrtecký.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidmh0dHBzOi8vd3d3LnNwb3J0LmN6L29zdGF0bmkvYmlhdGxvbi9jbGFuZWsvMTE3MjIwNC1iaWF0bG9uLW9ubGluZS1uYXZhemUtZGF2aWRvdmEtdi1ob2NoZmlsemVudS1uYS1zdmVkc2t5LWJyb256Lmh0bWzSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Naváže Davidová v Hochfilzenu na švédský bronz? - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.