Search

BIATLON ONLINE: Pohroma pro českou štafetu! Charvátová musela na tři trestná kola, Davidová pálí přesně - Sport.cz

Tohle nevypadá dobře. Štafeta českých biatlonistek sice vstupovala do pokračování Světového poháru v Ruhpoldingu s cílem napravit pošramocenou reputaci z poslední doby. Jenže Lucie Charvátová na prvním úseku musela hned na tři trestná kola a naděje Češek šly k ledu. Markéta Davidová je zatím na 22. místě. Závod odstartoval ve 14:30, vysílá jej ČT Sport, online přináší Sport.cz.

Svoboda/jsphoto.cz Jaroslav, ČTK

Čeští trenéři se rozhodli při absenci Puskarčíkové obměnit českou štafetu. Sázka na Lucii Charvátovou na prvním úseku jim ale nevyšla. Úvodní ležka skončila sice jen jedním dobíjením, ale střelecká položka ve stoje, to byl v podání Charvátové totální propadák. Češka totiž musela na tři trestná kola.

Po Charvátové vyrazí Markéta Davidová, Tereza Voborníková a Jessica Jislová. „Jess se tady nedařilo běžecky, přijížděla na střelnici ve vysokých tepech. Mohla by se v úvodu uhnat. Lucka první úsek zvládne," řekl pro web biatlon.cz asistent trenéra žen Jiří Holubec. Devatenáctiletá Voborníková zažije ve štafetovém závodě SP premiéru.

V Östersundu při prvním podniku sezony Češky skončily osmé, v dalším závodě v Hochfilzenu šesté, v Oberhofu desáté.

Jednu z opor týmu Kristejn Puskarčíkovou na jihu Německa trápilo nachlazení, občas sice v Ruhpoldingu vyrazila na lyže, ale nakonec ani do štafety nenastoupí.

V závěrečné nedělní stíhačce z Češek v Ruhpoldingu nastoupí jen Charvátová, další se při sprintu mezi 60 postupujících nevešly.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMinQFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9vc3RhdG5pL2JpYXRsb24vY2xhbmVrLzExODI1NDItYmlhdGxvbi1vbmxpbmUtcG9ocm9tYS1wcm8tY2Vza291LXN0YWZldHUtY2hhcnZhdG92YS1tdXNlbGEtbmEtdHJpLXRyZXN0bmEta29sYS1kYXZpZG92YS1wYWxpLXByZXNuZS5odG1s0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Pohroma pro českou štafetu! Charvátová musela na tři trestná kola, Davidová pálí přesně - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.