Search

ONLINE: České derby ve čtyřhře. Kdo postoupí v Melbourne do finále? - Sport iDNES.cz

Deblová světová jednička Barbora Strýcová a Tchajwanka Sie Šu-wej si ve čtvrtfinále poradily s americkým párem Jennifer Bradyová, Caroline Dolehideová dvakrát 6:2.

ONLINE: Strýcová, Sie Šu-wej vs. Krejčíková, Siniaková

Podrobná online reportáž

To Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou se nadřely podstatně více. Proti kanadsko-lotyšské dvojici Gabriela Dabrowská, Jelena Ostapenková prohrály první set, zápas ale zvládly zápas otočit. Nakonec vyhrály 3:6, 6:2, 6:3.

„Aspoň bude nějaká Češka zase určitě ve finále,“ řekla před duelem Siniaková. „Bude to těžké utkání, jsou první nasazené, tady zatím procházejí turnajem suverénně.“

Australian Open

příloha iDNES.cz

„Proti Katce a Báře jsme hrály loni na Turnaji mistryň, jsou ohromně těžkými soupeřkami. Jsou sehrané, bude to extrémně náročné,“ opáčila Strýcová a připomněla poslední vzájemný zápas.

Tehdy se ve Fialové skupině Turnaje mistryň radovala právě Strýcová, která společně se Sie Šu-wej přehrála českou dvojici 6:2, 1:6 a 10:5.

České derby v semifinále Australian Open je na programu v Areně Margaret Courtové jako třetí v pořadí a můžete jej sledovat prostřednictvím online reportáže.

Ve šlágru se představí Nadal proti Thiemovi

Úvodní zápas v Rod Laver Areně se odehrál v režii Simony Halepové. Rumunka smetla za 54 minut Estonku Anett Kontaveitovou dvakrát 6:1 a mohla se radovat z postupu do semifinále.

Světová trojka čelila v zápase jen jednomu brejkbolu, bezpečně ho ale odvrátila. Sama si vypracovala jedenáct možností, kdy mohla prolomit soupeřčin servis. Pětkrát se jí to podařilo.

„Na kurtu jsem se cítila skvěle. Dobře jsem se pohybovala a přesně jsem věděla, jak proti mé soupeřce hrát. Moc si tenhle turnaj užívám,“ řekla po utkání 28letá Rumunka.

Halepová se v semifinále utká s bývalou světovou jedničkou Španělkou Garbiní Muguruzaovou. Ta přehrála přemožitelku Karoliny Plíškové Rusku Anastasiji Pavljučenkovovou 7:5 a 6:3.

V mužském čtvrtfinále poté změří síly Švýcar Stan Wawrinka a Němec Alexandr Zverev. Vrcholem dne by měl být zápas světové jedničky Španěla Rafaela Nadala, jehož soupeřem je pátý hráč světového žebříčku Dominic Thiem z Rakouska.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaGh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L3Nwb3J0L3RlbmlzL2F1c3RyYWxpYW4tb3Blbi0yMDIwLWN0dnJ0ZmluYWxlLXpwcmF2b2RhanN0dmkuQTIwMDEyOF8xMjA3MTJfdGVuaXNfZWx20gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: České derby ve čtyřhře. Kdo postoupí v Melbourne do finále? - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.