Search

Plzeň porazila ve Španělsku japonský Šonan - EuroFotbal.cz

Fotbalisté Plzně zdolali v prvním přípravném duelu na soustředění ve španělské Esteponě 1:0 Šonan Bellmare. O výhře nad japonským mužstvem rozhodl Ondřej Mihálik.

"Narazili jsme na velmi zajímavého soupeře, pro chlapce to bylo fyzicky náročné, museli hodně pracovat i s presinkem. Byla to velmi dobrá prověrka," citoval plzeňský web trenéra Adriána Guľu.

Viktoria nastoupila bez kanonýra Michaela Krmenčíka, který se ráno odpojil od týmu a odletěl do Brugg, kde jedná o novém angažmá.

Západočeši skórovali ve 40. minutě, kdy se po Kopicově centru prosadil Mihálik. V závěru mohla Viktoria přidat pojistku, ale Hořavova hlavička po Mihálikově centru skončila nad břevnem.

"Od 70. minuty jsme pouštěli soupeře lehčími ztrátami do brejkových situací, ale je dobře, že to kluci v defenzivě ustáli. Na můj vkus se potřebujeme stále více tlačit do koncovky, stále je před námi hodně práce," prohlásil čtyřiačtyřicetiletý Slovák Guľa.

Plzeň ve čtvrtém přípravném zápase potřetí vyhrála. V pátek čeká pětinásobného českého mistra bulharský celek CSKA Sofia.

Plzeň - Šonan Bellmare 1:0 (1:0)
Branka:
40. Mihálik.
Sestava Plzně: Sváček - Havel, Hubník (75. Gabriel), Pernica, Limberský - Janošek, Herc, Hořava - Mihálik, Beauguel (46. Alvir), Kopic. Trenér: Guľa.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiU2h0dHBzOi8vd3d3LmV1cm9mb3RiYWwuY3ovY2xhbmt5L3BsemVuLXBvcmF6aWxhLXZlLXNwYW5lbHNrdS1qYXBvbnNreS1zb25hbi00NTc0NDMv0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plzeň porazila ve Španělsku japonský Šonan - EuroFotbal.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.