Search

Potvrzeno. Souček odchází do anglického West Hamu, Slavia inkasuje okolo 400 milionů | Fotbal - Lidovky.cz

„Chceme přivádět mladé, ale současně zkušené hráče, kteří nám mohou pomoci. Je to kapitán Slavie Praha. Hrál jako defenzivní záložník, ale dal rovněž hodně gólů. V této chvíli splňuje všechny naše požadavky. Musíme mu dát příležitost i čas, aby se tu adaptoval,“ prohlásil trenér West Hamu David Moyes.

Souček v letošní sezoně za Slavii nastoupil do 19 utkání, v nichž vstřelil 10 branek. West Ham se aktuálně nachází na 17. místě Premier League a pouze o skore se drží nad sestupovými pozicemi.

15. PROSINCE: 16. Exkluzivní náskok po dvou třetinách základní části znamená,...
Tomáš Souček proměnil pokutový kop.

„Myslím, že nám může pomoci v mnoha směrech, ale hlavně odpovídá profilu hráče, kterého ve West Hamu chceme,“ řekl Moyes na tiskové konferenci před středečním zápasem s lídrem anglické ligy Liverpoolem.

Nejdražším českým fotbalistou, který odešel do zahraničí zůstává Tomáš Rosický, za nějž Dortmund zaplatil před 19 lety Spartě 504 milionů korun.

Připravujeme podrobnosti

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMioQFodHRwczovL3d3dy5saWRvdmt5LmN6L3Nwb3J0L2ZvdGJhbC9qZS10by1kZWZpbml0aXZuaS1zb3VjZWstb2RjaGF6aS1kby1hbmdsaWNrZWhvLXdlc3QtaGFtdS1zbGF2aWEtaW5rYXN1amUtb2tvbG8tNDAwLW1pbGlvbnUuQTIwMDEyOF8xNjUzNTBfbG4tc3BvcnQtZm90YmFsX2VsZdIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Potvrzeno. Souček odchází do anglického West Hamu, Slavia inkasuje okolo 400 milionů | Fotbal - Lidovky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.