Search

Sparťan Kaya jedná o návratu do Galatasaray, odešel by už dnes - iDNES.cz

Zprávu o Kayově možném příchodu do Galatasaray přinesla turecká média.

Osmadvacetiletý turecký stoper v pondělí se sparťanským týmem kvůli svalovému zranění neodcestoval na soustředění do Španělska, ale vydal se opačným směrem.

Sparta mu povolila cestu do Turecka, aby tam zdravotní potíže léčil. Zároveň  se může stát, že už tam zůstane.

Může odejít na půlroční hostování. Jednou z možností je podle kuloárních informací i předčasné ukončení kontraktu ve Spartě. Kaya by tak byl volným hráčem.

Pokud se Kaya s Galatasaray dohodne a Sparta ho uvolní, vrátí se do klubu, z nějž v létě 2017 do Sparty přišel a ve kterém na hostování strávil už loňské jaro.

Všechno se musí domluvit do páteční půlnoci, kdy v Turecku stejně jako ve většině západoevropských soutěží končí přestupní termín.

Sparta s Kayou od léta nepočítala, nehodlala mu dát novou smlouvu. Jeho odchod se po posledních událostech možná urychlí.

Kaya v české lize odehrál jen 28 zápasů a dal dvě branky. Střídal období, kdy byl členem základní sestavy a kdy jen náhradníkem. Ve své prvním ligovém utkání za Spartu utrpěl zlomeninu zánártní kůstky a půl roku nehrál.

Loni na podzim začal v základní sestavě, ale po porážce v prvním kole se Slováckem z týmu vypadl. Vrátil se v polovině podzimu, odehrál osm utkání, ale po remíze 3:3 s Budějovicemi poslední tři kola nenastoupil.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMid2h0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2ZvdGJhbC96YWhyYW5pY2kvc2VtaWgta2F5YS1nYWxhdGFzYXJheS1pc3RhbmJ1bC1zcGFydGEtaG9zdG92YW5pLkEyMDAxMzFfMTM1MTQ1X2ZvdF96YWhyYW5pY2lfbWlu0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Sparťan Kaya jedná o návratu do Galatasaray, odešel by už dnes - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.