Search

TENIS ONLINE: Pikantní řežba českých hvězd. Siniaková dál řádí, vede i nad Muchovou - Sport.cz

Zajímavější zápas si český fanoušek v prvním kole turnaje v Dubaji asi jen těžko mohl přát. Los svedl do vzájemného souboje Karolínu Muchovou a další českou tenistku Kateřinu Siniakovou. Obě fedcupové reprezentantky se spolu dosud na okruhu nepotkaly. Pikantní duel sledujte na Sport.cz od 9:00 online.

Dita Alangkara, ČTK/AP

Nepříliš povedený vstup do sezony má za sebou Karolína Muchová. Olomoucká rodačka, které v současné době patří 27. pozice, vypadla v Brisbane v prvním kole, na Australian Open se zastavila o druhou překážku v podobě Američanky Bellisové.

Kateřina Siniaková se prakticky protrápila celou sezonou 2019 a o moc lépe nevstoupila ani do letošní. Na prvních třech podnicích v Šen-čenu, Melbourne a Petrohradu skončila hned v prvním kole a žebříčkem se bývalá 31. hráčka světa propadla až na 58. příčku.

Že by však nemuselo být tak zle, ukázala rodačka z Hradce Králové a fedcupová šampionka právě v Dubaji, kde prošla tříkolovou kvalifikací mimo jiné i přes 37. tenistku světa Číňanku Čengovou či Belgičanku Van Uytvanckovou.

Jak první vzájemný střet českých tenistek dopadne, sledujte na Sport.cz online.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMif2h0dHBzOi8vd3d3LnNwb3J0LmN6L3RlbmlzL2NsYW5lay8xMjIyNDcxLXRlbmlzLW9ubGluZS1waWthbnRuaS1yZXpiYS1jZXNreWNoLWh2ZXpkLXNpbmlha292YS1kYWwtcmFkaS12ZWRlLWktbmFkLW11Y2hvdm91Lmh0bWzSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TENIS ONLINE: Pikantní řežba českých hvězd. Siniaková dál řádí, vede i nad Muchovou - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.