Search

Plekanec poprvé v NHL mění dres! Montreal ho poslal do Toronta

Možnou změnu působiště naznačil již fakt, že ceněný univerzál zůstal v sobotním utkání Montrealu s Tampou Bay pouze mezi náhradníky. A to i přes spolehlivé výkony, které navíc v předchozích duelech okořenil i body. Při výhře nad New York Rangers 3:1, jež byla jeho posledním vystoupením v barvách Montrealu, dal gól a na další nahrál.

Spolu s Plekancem míří z Montrealu do Toronta ještě pětadvacetiletý útočník Kyle Baun, na jehož kontě je dosud jen pět startů v NHL. Maple Leafs za ně obětovali mladého ruského beka Rinata Valijeva, útočníka Kerbyho Rychela a právo volby ve druhém kole letošního draftu.

Držitel stříbra a dvou bronzových medailí z mistrovství světa Plekanec oblékl dres Montrealu poprvé již v sezoně 2003/04, a přestože se o možnosti jeho výměny spekulovalo již mnohokrát, došlo k ní až nyní. V novém působišti bude hrát pod uznávaným koučem Mikem Babcockem.

Výrazně si polepší s ohledem na vyhlídky pro zbytek sezony, neboť Montreal momentálně patří k nejhorším týmům ligy a před poslední čtvrtinou základní části má dvanáctibodové manko na play off. Naproti tomu ambiciózní Maple Leafs jsou ve Východní konferenci druzí o čtyři body za nejlepším týmem soutěže Tampou Bay Lightning.

Přestupy NHL ONLINE: Plekanec se po letech loučí, jde do Toronta
Díky, Patty! Devils vyvěsili Eliášův dres: aplaus tribun, objetí dcer i slzy

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/328033/plekanec-poprve-v-nhl-meni-dres-montreal-ho-poslal-do-toronta.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plekanec poprvé v NHL mění dres! Montreal ho poslal do Toronta"

Post a Comment

Powered by Blogger.