Search

SLEDUJEME ŽIVĚ: Ledecká a spol. už jsou v Praze. Chystá se na ně Staromák

PRAHA Dvojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká dnes odpoledne v Praze oslaví s fanoušky úspěšnou misi na hrách v Pchjongčchangu. V Koreji dokázala vyhrát závod na lyžích i na snowboardu a zapsala se do historie. Celou událost od příletu úspěšných sportovců pro vás budeme sledovat v podrobné on-line reportáži i prostřednictvím streamu.

Program na pódiu s velkoplošnou obrazovkou začne v 15:00 hodin, Ledeckou by měla doprovodit rychlobruslařka Martina Sáblíková, majitelka stříbra z korejských her.

Přivítání na Staroměstském náměstí můžete sledovat na streamu níže: 

Olympijská výprava by měla dorazit na tradiční místo oslav sportovních úspěchů v centru Prahy kolem páté hodiny přímo z letiště. Dohromady čeští olympionici získali v Pchjongčchangu sedm medailí.

Na Staroměstském náměstí, kde před 20 lety slavili fanoušci s hokejisty jejich triumf na olympiádě v Naganu, pro dnešek vyroste pódium o rozměrech 12 krát 10 metrů. Vedle něj bude velkoplošná obrazovka. 

Ledecká a spol. už jsou v Praze

Do Prahy dorazila nejpočetnější část české výpravy ze zimních olympijských her v Pchjongčchangu. Z Koreje přiletěly i poslední dvě medailistky, dvojnásobná šampionka Ester Ledecká a bronzová rychlobruslařka Karolína Erbanová. Ostatní medailisté dorazili už dříve.

Vítězka super-G na lyžích a obřího slalomu na snowboardu Ledecká měla povinnosti ještě při nedělním slavnostním zakončení, při kterém nesla českou vlajku. Přímo z letiště se přesune na Staroměstské náměstí, kde bude přivítána společně s Martinou Sáblíkovou, stříbrnou olympijskou medailistkou ze závodu na 5000 metrů. 

Čeští olympionici přiletěli 26. února do Prahy. Z letadla vystupují Ester Ledecká a Karolína Erbanová.

Čeští olympionici přiletěli 26. února do Prahy. Z letadla vystupují Ester Ledecká a Karolína Erbanová.

Česká výprava po příletu do Prahy z olympijských her 2018 mává do kamer a fotoaparátů.

Česká výprava po příletu do Prahy z olympijských her 2018 mává do kamer a fotoaparátů.

Zatímco Sáblíková přiletěla už v neděli, dnes dorazila do Česka další medailistka z rychlobruslařského oválu v Kangnungu Erbanová. Ta po třetím místě v závodě na 500 metrů změnila plány a neletěla rovnou do Nizozemska, kde žije a trénuje.

Erbanová patří mezi úspěšné olympioniky ze základní školy ve Vrchlabí, kde byla její spolužačkou tentokrát bronzová snowboardcrossařka Eva Samková a kterou navštěvoval i stříbrný biatlonista Michal Krčmář. Také Vrchlabí připravilo pro „své“ olympioniky na dnešní odpoledne přivítání na náměstí. Pořadatelé doufají, že by ho mohla stihnout i Erbanová.

Do Prahy dorazila také hokejová reprezentace, která ale postup do semifinále v cenný kov neproměnila a skončila čtvrtá.

Přivítání na letišti Ruzyně jste mohli sledovat ve streamu níže:

Let's block ads! (Why?)

https://sport.lidovky.cz/sledujeme-zive-ledecka-a-spol-uz-jsou-v-praze-chysta-se-na-ne-staromak-1jb-/olympiada.aspx?c=A180226_131649_ln-sport-oh_atv

Bagikan Berita Ini

0 Response to "SLEDUJEME ŽIVĚ: Ledecká a spol. už jsou v Praze. Chystá se na ně Staromák"

Post a Comment

Powered by Blogger.