Search

ŽIVĚ: Ester Ledecká na Staromáku. Fanoušci čekají na českou hrdinku

ŽIVĚ: Dění na Staroměstském náměstí sledujte v přímém přenosu zde »

Přivítaní Ester Ledecké ONLINE

Aktualizovat

15:30 Na Staroměstském náměstí je připravené velké pódium s velkoplošnou obrazovkou a pomalu se začínají scházet fanoušci. Ester Ledecká by měla dorazit kolem 17. hodiny.

13:30 Poslední čeští olympionici dorazili z Koreje do Prahy, mezi nimi i Ester Ledecká, která pak zamíří na Staroměstské náměstí, kde se spolu s Martinou Sáblíkovou setká s fanoušky.

1080p720p360p
Zlato z Koreje je doma! První vteřiny českých olympioniků na letišti v Ruzyni

Doražte i s brýlemi!

Proč právě s lyžařskými brýlemi? Jestliže například symbolem triumfu na hokejovém šampionátu ve Vídni 2005 se stal Jágrův zlomený malíček, atributem nynější zlaté cesty Ester Ledecké na olympiádě v Pchjongčchangu se staly jednoznačně lyžařské brýle.

V nich absolvovala superstar Her i nejslavnější tiskovou konferenci ve svém životě, tedy tu po šokujícím vítězství v lyžařském superobřím slalomu. „S tím, že vyhraju, jsem vůbec nepočítala a nejsem nalíčená,“ rozesmála tehdy všechny přítomné svým vysvětlením, proč po celou dobu odpovídala na otázky novinářů v lyžařských brýlích na obličeji.

Jak Ledecká zbláznila svět: tiskovka naruby i v brýlích či výraz za milion

Přijďte proto i vy stejně ustrojení a podpořte facebookovou výzvu (více o události zde »). To vše z jediného důvodu - jako poctu pro českou olympijskou královnu.

Když navíc svoji fotku s brýlemi umístíte i na sociální sítě s hashtagem #sbryleminastaromak, zveřejníme ji i na webu iSport.cz a ty nejlepší také v deníku Sport.

Ten navíc pro všechny sportovní fanoušky připravil i plakát ESTER, JSI NAŠE ZLATO. Zvedněte ho nad hlavu a přivítejte olympijskou šampionku v Praze. Svůj plakát si můžete ZDARMA vyzvednout od 8:30 hodin na recepci vydavatelství CNC Praha 7, Komunardů 1584/42 nebo mezi 15. – 17. hodinou v restauraci Mincovna na Staroměstském náměstí.

Plakát Ester, jsi naše zlato dostanete na přivítání hrdinky Ledecké zdarma...
Plakát Ester, jsi naše zlato dostanete na přivítání hrdinky Ledecké zdarma...

Program na Staroměstském náměstí začne v 15 hodin, Ester Ledecká s dalšími medailisty z olympiády v Pchjongčchangu by měla dorazit kolem 17. hodiny přímo z letiště.

Štěpánek: Ledecká? Znám se s Jankem, Ester šokovala nejen mě, ale celý svět
16. den na ZOH: Na Ester jste krátký a bronzová radost javorových listů
1080p720p360p
9. den na ZOH: Ledecké slalom snů, nájezdový hrdina Francouz a medailový hattrick Kuzminové
Video patří k placenému obsahu
Ester na letní olympiádě? Janek Ledecký se vyjádřil, jestli by to zlatá hrdinka zvládla
Ledecká před novináři ze světa: Co koupím za prémie? Někoho, kdo uvaří
Rodiče nechtěli upírat Ester slávu, trenéři byli hrdí: Umí být nejlepší!

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-zoh-pchjongcchang-2018-snowboarding-na-zoh-2018/328037/zive-ester-ledecka-na-staromaku-fanousci-cekaji-na-ceskou-hrdinku.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ŽIVĚ: Ester Ledecká na Staromáku. Fanoušci čekají na českou hrdinku"

Post a Comment

Powered by Blogger.