Search

Trenéři pro Spartu? Ani Šilhavý, ani Fink. Hlavním kandidátem se jeví Hapal

Kuolárem během uplynulých hodin prolétlo hned několik možných nástupců italského stratéga Andrey Stramaccioni. V řadě případů se ale spekulace nezakládají na reálných základech.

Podle informací serveru iSport.cz není ve hře varianta ze zahraničí. Thorsten Fink, Slaven Bilič ani nikdo další z cizinců Pražany s největší pravděpodobností nepřevezme.

Klub se soustředí na trenéra z Čech. V zákulisí se hovořilo třeba o strůjci olomouckého zázraku Václavu Jílkovi. „Před chvílí jsem si přečetl, že trenér Stramaccioni má být údajně odvolán. A to je vše, co o situaci ve Spartě vím. Mezi mnou a Spartou k žádnému kontaktu nedošlo,“ řekl Jílek pro iSport.cz.

Podobně reagoval i brněnský kouč Roman Pivarník, o jehož možném příchodu na Letnou šly rovněž zvěsti. „Co jsem slyšel, mluvilo se o mě v létě, když jsem byl volný. Ale nemá cenu se teď zaobírat tím, o čem se spekuluje v médiích, já kontaktován nebyl, takže o tom ani nemá cenu o tom diskutovat. Jsem v Brně a řeším věci spojené s Brnem,“ informoval zkušený kouč.

Lichou se jeví být i linka na Jaroslava Šilhavého, v zimě odvolaného kouče Slavie. Šilhavý webu iSport.cz rovněž potvrdil, že ho ze Sparty nikdo nekontaktoval. To samé platí v případě trenéra Bohemians Martina Haška.

Hlavní linka tak v tuhle chvíli vede k Pavlu Hapalovi, jenž by v očích sparťanských šéfů mohl pokračovat v projektu internacionalizace letenského klubu. Právě Hapal je ostatně i největším kandidátem z pohledu sázkové kanceláře Fortuna. „Sázkaři svými vklady velmi rychle stlačili kurs na Pavla Hapala z 10:1 až na současných 1,2:1, o největším favoritovi tak není pochyb,“ uvedl v tiskové zprávě bookmaker Fortuny Miloš Novotný.

Favorité na post trenéra Sparty podle sázkové kanceláře Fortuna

Pavel Hapal - 1.2
Zdeněk Ščasný - 2.75
Jaroslav Šilhavý - 10
Ivan Hašek - 13
Adrián Gul´a - 15
Václav Jílek - 15
Luboš Kozel - 18
Roman Pivarník - 20
Zdeněk Zeman - 35
Josef Chovanec - 35
Dušan Uhrin ml. - 40
František Straka - 66
Roberto Donadoni - 75
Martin Pulpit - 100

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Brno 1:1. Favorit ztratil i proti deseti
Pavel Hapal dával své emoce pořádně naejvo
Pavel Hapal dával své emoce pořádně naejvo
Stramaccioni skončí, píší v Itálii. Sparta hledá nového trenéra
Pivarník chtěl Spartu porazit: Nesmíte z ní mít strach. Vyloučení bylo přísné

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/328739/treneri-pro-spartu-ani-silhavy-ani-fink-hlavnim-kandidatem-se-jevi-hapal.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Trenéři pro Spartu? Ani Šilhavý, ani Fink. Hlavním kandidátem se jeví Hapal"

Post a Comment

Powered by Blogger.