Search

Zlatá Ledecká už zase září! Druhým místem si zajistila malý glóbus

V hodnocení obřího slalomu má Ledecká před posledním obřím slalomem sezony nedostižný náskok a disciplínu ovládla stejně jako předloni. Navíc vede i celkové pořadí paralelních disciplín, které může vyhrát potřetí za sebou.

Před Němkou Ramonou Hofmeisterovou, která v Turecku po nemoci nestartovala, v něm má náskok 1610 bodů a do konce zimy zbývají dva závody. Rozhodnout může už příští týden v obřím slalomu ve švýcarském Scuolu, na závěr je ještě slalom ve Winterbergu.

Dvaadvacetiletá Ledecká poprvé v sezoně nevyhrála kvalifikaci a v Kayseri postoupila z třetího místa. V první vyřazovací jízdě porazila Rusku Natalii Sobolevovou, ve čtvrtfinále v repríze olympijského finále Němku Selinu Jörgovou a v semifinále Rakušanku Danielu Ulbingovou. O šestou výhru v SP v sezoně Češku připravila až vítězka kvalifikace Bykovová, s kterou Ledecká prohrála o 44 setin sekundy.

Na olympiádě v Pchjongčchangu vyhrála Ledecká paralelní obří slalom a z Koreje si odvezla dvě zlaté medaile, jelikož se předtím výhrou v lyžařském superobřím slalomu postarala o jedno z největších překvapení her. Jako první žena tak zvítězila na jedné zimní olympiádě ve dvou různých sportech.

Vzdát se prkna? Ledecká řeší, co dál. Sjezd nabízí až dvojnásobné odměny

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty/328516/zlata-ledecka-uz-zase-zari-druhym-mistem-si-zajistila-maly-globus.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zlatá Ledecká už zase září! Druhým místem si zajistila malý glóbus"

Post a Comment

Powered by Blogger.