Search

FOTBAL ON-LINE: Liverpool začal souboj s City zostra! Římany srazil vlastní gól

Prvním pohárovým soubojem starých známých z anglické ligy mezi Liverpoolem a Manchesterem City (průběžně 3:0) a zápasem Barcelony s AS Řím (stav zatím 1:0), kde působí i český útočník Patrik Schick, bude dnes večer pokračovat čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů. Oba zápasy mají výkop ve 20:45 a v podrobných on-line reportážích je můžete sledovat na Sport.cz.

Carl Recine,Reuters

Barcelonu čeká rekordní jedenácté čtvrtfinále za sebou, ale před rokem v něm nestačila na Juventus. Tentokrát je však katalánský celek jasným favoritem, navíc i proto, že v sobotu se do jeho sestavy vrátila největší hvězda Lionel Messi. Argentinský střelec po dvoutýdenní pauze nastoupil proti Seville a 36. gólem v sezóně zajistil remízu 2:2.

Vyrovnanější bitvu by měl přinést souboj Manchesteru City s domácím Liverpoolem, který zatím jako jediný dokázal v anglické lize suverénního lídra porazit. Liverpool v polovině ledna porazil City 4:3, předtím ale v Manchesteru utrpěl debakl 0:5.

Liverpool bude spoléhat na oslnivou formu Mohameda Salaha, který v této sezóně dal 37 branek, zatímco Roberto Firmino a Sadio Mané přidali dohromady dalších 38. To kouč City Pep Guardiola bude jednoho elitního střelce postrádat. Sergio Agüero zmešká zápas kvůli zranění kolena. Argentinského reprezentanta by měl nahradit Gabriel Jesus.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/977639-fotbal-on-line-liverpool-zacal-souboj-s-city-zostra-rimany-srazil-vlastni-gol.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Liverpool začal souboj s City zostra! Římany srazil vlastní gól"

Post a Comment

Powered by Blogger.