Search

FOTBAL ON-LINE: Slavia v Brně hájí druhou příčku. Co předvede Sparta s Duklou?

Výživnou porcí šesti sobotních zápasů startuje 23. kolo fotbalové HET ligy. Dva úvodní duely vysílá ČT sport - od 13:00 utkání Brno - Slavia (stav zatím 0:0) a od 15:00 derby Sparta - Dukla. O dvě hodiny později hraje mimo jiné Jablonec v Mladé Boleslavi. Utkání Liberec - Teplice od 18:00 vysílá O2 TV Sport. Všechny ligové zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Václav Šálek,ČTK

V Brně jde oběma soupeřům o hodně. Předposlední Zbrojovce o záchranu, druhé Slavii pak o uhájení startu v kvalifikaci Ligy mistrů. Sešívaní vyhráli poslední 4 vzájemné zápasy při skóre 12:1.

Sparta potřebuje utnout dlouhou sérii pěti remíz v řadě a proti tápající Dukle je favoritem. Porazila ji v pěti z posledních šesti vzájemných duelů.

Zatímco Olomouc je čtvrtá, Jihlavě stále hrozí sestup. Hanáci v 11 domácích zápasech ještě neprohráli (7 výher, 4 remízy).

Jablonec na jaře ještě neztratil ani bod, v Mladé Boleslavi však naráží na soupeře, který minule senzačně vyhrál v Plzni.

Zlín je dějištěm pikantního duelu o záchranu. Trenér domácích Petržela vedl Baník, kouč Páník zase nedávno zamířil do Ostravy po odvolání ze Zlína...

Liberci jde proti Teplicím o udržení třetí příčky. Jeho kanonýr Pulkrab je se sedmi góly nejlepším střelcem jara, trefil se v každém zápase.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/978240--fotbal-on-line-slavia-v-brne-haji-druhou-pricku-co-predvede-sparta-s-duklou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Slavia v Brně hájí druhou příčku. Co předvede Sparta s Duklou?"

Post a Comment

Powered by Blogger.