Search

HOKEJ ON-LINE: Gól! Plzeň srovnala, branku musel posvětit videorozhodčí

Úřadující hokejový mistr ještě v letošním play off neprohrál. Dvakrát před svými fanoušky to poznala i Plzeň, vítěz základní části prohrává v semifinále Tipsport extraligy 0:2 na zápasy. Na programu je třetí utkání, tentokrát na ledě Komety. Duel můžete sledovat v podrobné on line reportáži na Sport.cz. Přímým přenosem ho od 18:30 vysílá duel ČT sport.

Václav Šálek,ČTK

Kometa už dvanáct vyřazovacích duelů v řadě neprohrála. Naposledy padla 3. dubna 2017 v semifinále s Hradcem Králové 0:1.

Brno v letošním čtvrtfinále přejelo Vítkovice 4:0 na zápasy, v semifinále je zatím také stoprocentní. Plzeň vyřadila Olomouc 4:1 na zápasy, když prohrála úvodní bitvu, poté čtyřikrát vyhrála. V semifinále zatím oba duely Indiáni prohráli - 2:3 a 1:4.

„Bohužel to je 0:2, ale uděláme všechno, abychom sérii vrátili do Plzně. Musíme udělat před brankou větší provoz," řekl před třetí bitvou plzeňský kouč Ladislav Čihák.

Úřadující šampión je více v klidu. Daří se mu, vede, navíc ho čekají dva zápasy před vyprodaným hledištěm. „Jsme v půlce cesty. Chceme být stále pokorní, plnit si herní systém. Teď musíme myslet na domácí zápasy," řekl pro klubový web zkušený obránce Ondřej Němec.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/977409-hokej-on-line-gol-plzen-srovnala-branku-musel-posvetit-videorozhodci.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: Gól! Plzeň srovnala, branku musel posvětit videorozhodčí"

Post a Comment

Powered by Blogger.