Search

Novinky ve Spartě! Rozcvička také před druhou půlí a oslava v kruhu

Většinou tyto pomůcky využívají před zápasem, aby se zahřáli. Když se však sparťané po poločasové přestávce v utkání s Duklou vraceli na hřiště a viděli, že je čeká na kraji hřiště další rozcvička, trošku je to zaskočilo. Ale trenéři po nich opravdu chtěli, aby se před začátkem druhého dějství opravdu ještě protáhli, zahřáli a dostali do sebe výbušnost.

„Napadlo nás, že bychom mohli před druhými poločasy něco změnit. Dát hráčům signál, aby věděli, že začíná půle, musí být koncentrovaní a nachystaní,“ popsal po utkání Hapal, proč měli hráči připravené minicvičení.

Netradiční rozcvička sparťanů před druhým poločasem v utkání s DuklouNetradiční rozcvička sparťanů před druhým poločasem v utkání s Duklou

Z novinky byl vedle i staronový kapitán Josef Šural, který s několika hráči původně kužely přešel a pokračoval dál na hřiště, až poté si všimli, že je pro ně nachystané cvičení.

"Koukal jsem na to jako blázen,“ smál se po zápase. „Byla to pro mě novinka, nevím, jestli už to kluci někde zažili, ale já ještě ne,“ dodal autor dvou branek.

Ale nebyla to jediná věc, kterou Sparta v tomto utkání změnila – po zápase, když zlomila sérii pěti utkání bez výhry, utvořili hráči na popud Hapala mezi sebou hlouček a podpořili se. „Nic tajného, trenér jen řekl, že když budeme hrát takhle dál, všichni jako jeden muž a odměna se dostaví,“ dodal Šural.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Dukla 3:0. Letenským vyšel úvod, Šural pálil dvakrát
Netradiční rozcvička sparťanů před druhým poločasem v utkání s Duklou
Netradiční rozcvička sparťanů před druhým poločasem v utkání s Duklou
Sparta - Dukla: Plavšič doběhl dlouhý balon a posadil ho na hlavu Šuralovi – Sparta vede 1:0
Sparta - Dukla: Plavšič má po asistenci i gól – obešel Kušníra a dal na 2:0
Sparta - Dukla: Kulhánek prodloužil roh, na vzdálenější tyči doklepl míč do brány Šural a je to 3:0
Plavšič vs. Ben Chaim? Srb ve Spartě vítězí, drahá posila volila špatná řešení
Hapalova první výhra ve Spartě: Dva útočníci? Ideální model pro Kadlece
Kapitán Sparty Šural: Výsledek byl pod kontrolou. Cílem je druhé místo

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/331735/novinky-ve-sparte-rozcvicka-take-pred-druhou-puli-a-oslava-v-kruhu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Novinky ve Spartě! Rozcvička také před druhou půlí a oslava v kruhu"

Post a Comment

Powered by Blogger.