Search

Trenére, Řím postoupil. Cože, děláte si srandu? Ani Klopp nevěřil

„Abyste tomu správně rozuměli,“ doplnil před novináři, „nemyslím to vůči Římu nijak neuctivě. Ale pochopte, oni přišli o Salaha a jsou v semifinále Ligy mistrů. To je fakt něco, fantastického,“ uznal Klopp.

Řím zvrátil porážku 1:4 z minulé středy a na domácím hřišti vyhrál 3:0. Je to senzační výsledek, obrovský úspěch.

Vždyť Římané v evropských pohárech takhle daleko nebyli čtyřiatřicet let. A třeba teď v semifinále, které se losuje v pátek, narazí právě na Kloppův Liverpool.

Mimochodem dalšího nečekaného semifinalistu.

Suverénně vyřadil Manchester City, téměř jistého anglického mistra. „Že jsme jim dali ve dvou zápasech pět gólů a dostali jen jeden, zní téměř neuvěřitelně,“ připouští Klopp. „V odvetě jsme přežili vichřici,“ řekl. 

Zejména v první půli se totiž hrálo na jednu bránu. Manchester City dal první gól už ve druhé minutě, trefil tyč, možná mohl kopat penaltu a před přestávkou měl vést o dva góly. Jenže španělský sudí Lahoz chybně neuznal branku Saného.

Podívejte se, jak AS Řím vyřadil z Ligy mistrů Barcelonu:

To byl klíčový moment, po přestávce se Liverpool vzpamatoval. Dal dva góly a i s ligovým utkáním porazil favorita potřetí v sezoně, ba dokonce v aktuálním kalendářním roce.

Jednu z branek dal i nezastavitelný Mohamed Salah. Ten, který se do Anglie v létě vrátil právě z Říma...

Liverpool je v semifinále po deseti letech, kdy postoupil přes jiný anglický tým Arsenal. „Tahle soutěž je hodně férová, přesto si myslím, že za normálních okolností by ve finále hrály Manchester City a Barcelona. Tedy kluby, které jsou teď venku,“ prohlásil Klopp. 

„Pořád to však v semifinále bude hodně nabité. Dva velmi silné týmy plus Řím a my,“ dodal. 

Tak jak to celé dopadne? 

Let's block ads! (Why?)

https://fotbal.idnes.cz/semifinale-liga-mistru-liverpool-as-rim-jurgen-klopp-p0e-/fot_pohary.aspx?c=A180411_095323_fot_pohary_jic

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Trenére, Řím postoupil. Cože, děláte si srandu? Ani Klopp nevěřil"

Post a Comment

Powered by Blogger.