Search

Přípravný duel Pardubic netrval ani 17 minut. Ruský útočník se vážně zranil

Twitter HC Dynamo Pardubice

Třicetiletý ruský centr v čase 16:52 za stavu 2:0 pro Jekatěrinburg vypálil z levého křídla po ledě a trefil tyčku. Následně byl dohrán u mantinelu a zůstal ležet na ledě.

Bývalého forvarda Ufy, Spartaku Moskva, Petrohradu, Podolsku či Omsku, který s ruskou juniorskou reprezentací získal v roce 2007 stříbro z MS, si okamžitě vzali do péče lékař a zdravotníci záchranné služby. Pardubický útočník Rostislav Marosz pospíchal pro defibliráto

Rozhodčí po několikaminutové pauze poslali hráče obou týmů do šaten, zbylé tři minuty se podle původního plánu měly dohrát po pauze před začátkem druhé třetiny.

Nakonec ale byl zápas na základě stanoviska Jekatěrinburgu předčasně ukončen. Podrobnosti k rozsahu zranění Kučerjavenka zatím nejsou známé, Pardubice zatím na svých sociálních sítích jen uvedly, že "zranění je vážnější, než se na první pohled mohlo zdát". Po zhruba dvaceti minutách prvotního ošetření byl hráč nosítky transportován do nemocnice.

"Oni se rozhodli, že zápas ukončí, že nebudou hrát dále, takže jsme neměli možnost s nimi ani komunikovat a pokračovat," prohlásil pardubický trenér Miloš Holaň.

"Hráč dojížděl puk a po střele ztratil balanc. Zády a hlavou poté narazil do mantinelu. Doufám, že to nebude nic vážnějšího, ale taková zranění se v hokeji stávají," dodal Holaň.

Pro Jekatěrinburg šlo v Chomutově o třetí přípravu na novou sezónu KHL. Nejprve zdolal domácí Piráty 5:0, pak přehrál 2:1 v prodloužení dalšího účastníka KHL čínský Kunlun. Pardubice ve svém prvním přípravném duelu minulý týden prohrály 0:3 s Libercem.

Přípravný hokejový zápas v Chomutově:
Avtomobilist Jekatěrinburg - HC Dynamo Pardubice 2:0, předčasně ukončeno v 17. minutě
Branky: 8. Popov, 12. Trjamkin.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/1010038-pripravny-duel-pardubic-netrval-ani-17-minut-rusky-utocnik-se-vazne-zranil.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Přípravný duel Pardubic netrval ani 17 minut. Ruský útočník se vážně zranil"

Post a Comment

Powered by Blogger.