Search

FOTBAL ON-LINE: Liberecký gól neplatí. Jablonec vede, Plzeň by ráda za Slavií

Vedoucí Slavia páteční předehrávku zvládla. Sobotní program 4. kola fotbalové Fortuna ligy nabízí čtyři duely. Od 17:00 hrají Příbram s Duklou (0:0), Jablonec s Karvinou (1:0) a Opava s Libercem (0:0, gól hostujícího Mikuly pro ruku neplatí). Od 19:00 pak Plzeň před kamerami O2 TV Sport hostí Zlín. Všechny ligové zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Vlastimil Vacek, Právo

Ligový nováček v dosavadních dvou domácích zápasech bodoval, a tak může být se startem sezóny spokojený. Naopak tým z Julisky ještě nemá ani bod. Zabere u Litavky? Dukla v Příbrami nezvítězila v posledních třech utkáních.

Radův tým si začátek představoval jinak, zatím na kontě jediný bodík. Karviná ovšem ani jeden, účastník Evropské ligy je jasným favoritem. Jablonec navíc vyhrál 3 ze 4 vzájemných soubojů.

Slezané jsou navzdory odvážným výkonům bez bodu. Teď mají druhý pokus uspět v brněnském azylu. Proti Slovanu se jim ovšem nedaří, Liberec neprohrál s Opavou v lize sedmkrát za sebou (5 výher, 2 remízy).

Viktoria má jediný cíl, bodově se dotáhnout na vedoucí Slavii. Ševci jí jako soupeř vyhovují. Plzeň prohrála se Zlínem jediný z posledních sedmi vzájemných zápasů. Jenže pozor, Fastav pod vedením nového kouče Bílka ještě neprohrál.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1012800-fotbal-on-line-liberecky-gol-neplati-jablonec-vede-plzen-by-rada-za-slavii.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Liberecký gól neplatí. Jablonec vede, Plzeň by ráda za Slavií"

Post a Comment

Powered by Blogger.