Search

Policie pátrá po výtržnících ze Sparty! U osmi z nich nezná jméno

Fotografie fanoušků zveřejnila na policejním webu. Fanoušci v závěru 2. poločasu vyběhli z domácího sektoru přímo na hrací plochu a zápas musel být přerušen, uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Vyhodnocením kamerových záznamů se podařilo některé z podezřelých osob identifikovat. "Ve zbývajících případech se nyní vyšetřovatelé obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci s identifikací," uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Jakoukoli informaci, která by vedla k určení identity výtržníků zachycených na záběrech, přijme pražská policie na lince 158.

Nepokoje fanoušků během odvety 2. předkola Evropské ligy vyvolala penalta, po které hosté snížili na 1:2, což jim přineslo postup. Autor gólu Bojan Čečarič navíc běžel slavit přímo před tvrdé jádro fanoušků Sparty, kteří ho zasypali kelímky s pivem. Následně seběhli z horních pater tribuny ke hřišti a v jeho rohu prolomili bariéru. Po dvou minutách se po domluvě sparťanského kapitána Josefa Šurala vrátili na tribunu a zápas po pětiminutové pauze pokračoval.

Frustrovaní fanoušci Sparty vtrhli na hřiště. K návratu je přemluvil Šural
CELÝ SESTŘIH: Sparta - Subotica 2:1. Naději vzala penalta

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-evropska-liga/342067/policie-patra-po-vytrznicich-ze-sparty-u-osmi-z-nich-nezna-jmeno.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Policie pátrá po výtržnících ze Sparty! U osmi z nich nezná jméno"

Post a Comment

Powered by Blogger.