Search

Zmatky kolem Ledecké! Jednání zkrachovala, tvrdí zástupci svazu. Jejich šéf to popírá

Vlastimil Vacek, Právo

Poněkud zmatečné informace probleskávaly z lyžařského svazu během pátečního večera, kdy si český sport včetně Ester Ledecké připomínal své úspěchy za posledních sto let.

Svaz společně s agenturou Sport Invest zastupující Ledeckou po vyostřených mediálních výstupech shodně prohlásily, že se do ukončení jednání k reprezentační smlouvě nebudou vyjadřovat.

Nyní zástupci úseků oznámili, že se rozhodli jednání o smlouvě ukončit. „Jednání bohužel zhatilo neustálé zvyšování požadavků manažerů Ester Ledecké a odmítnutí podepsání navržené exkluzivní reprezentační smlouvy,“ píše se v tiskové zprávě.

Podle Forejtka se Schimmerem je nabídnutá smlouva naprosto nejlepší v celé historii svazu. „Kromě jiného jsme Ester přenechali většinu reklamních ploch na kombinézách, snowboardu a svrchním oblečení závodnice a jejího týmu v hodnotě desítek milionů korun, které dle regulí FIS patří národnímu svazu, tudíž Svazu lyžařů ČR. Dále jsme nabídli nemalé finanční bonusy,“ vyjmenovávají a naznačují, že z druhé strany na dohodě ani nebyl zájem.

Sobotka: Ladí se detaily

„Požadavky, které manažeři Ester Ledecké prezentují, jsou naprosto mimo realitu a jejich splnění by znamenalo kolaps veškeré přípravy žactva a juniorů v celé sezóně,“ píše se v prohlášení.

Na něj ale okamžitě reagoval předseda svazu Sobotka, podle něhož se jednání zástupců úseku bezprostředně netýkají. „Jednání probíhá na úrovni výkonného výboru svazu, úseky žádná jednání v tento okamžik nevedou a nemají k tomu ani žádné kompetence,“ prohlásil Sobotka.

„S agenturou Sport Invest jsme na základních parametrech dohodnutí tak, jak schválil výkonný výbor svazu a nyní se ladí drobné detaily,“ popřel vyjádření svých svazových kolegů.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/1026707-zmatky-kolem-ledecke-jednani-zkrachovala-tvrdi-zastupci-svazu-jejich-sef-to-popira.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zmatky kolem Ledecké! Jednání zkrachovala, tvrdí zástupci svazu. Jejich šéf to popírá"

Post a Comment

Powered by Blogger.