Search

HOKEJ ON-LINE: Kometa vede v Lize mistrů nad Zugem a je krůček od osmifinále

Hokejisté Komety Brno se pokusí proti švýcarskému Zugu potvrdit v Lize mistrů postup do osmifinále, ke kterému mají slibně nakročeno. Dvě kola před koncem bojů v základní části mají ve skupině D čtyřbodový náskok před běloruským Němanem Grodno. Čeští mistři se v utkání hraném od 18:00 představí v kompletním extraligovém složení. Utkání (stav zatím 2:0) sledujte na Sport 1 nebo v podrobné on-line reportáži na Sport.cz.

Václav Šálek, ČTK

"Chceme postoupit. Chybět budou pouze zraněný kapitán Leoš Čermák a Michal Barinka, jenž byl dlouhodobě na tento termín objednán na vyšetření ke specialistovi. Místo něj nastoupí Dalimil Mikyska. Chytat bude Karel Vejmelka. Připraven by měl být i Marek Langhamer, jehož trápily střevní problémy. Měl by být už v pořádku," řekl novinářům kouč Komety Kamil Pokorný.

Před rokem narazila Kometa na Zug v osmifinále a oba zápasy vyhrála. Doma s mladíky v sestavě zvítězila 4:3 a v odvetě ve Švýcarsku 5:2.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/1030145-hokej-on-line-kometa-vede-v-lize-mistru-nad-zugem-a-je-krucek-od-osmifinale.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: Kometa vede v Lize mistrů nad Zugem a je krůček od osmifinále"

Post a Comment

Powered by Blogger.