Search

McGregor neudržel nervy, po vážení se Nurmagomedova pokusil napadnout

Stále nemůže přenést přes srdce, že mu kvůli neaktivitě UFC odebrala mistrovské pásy. Jeden z nich, ten v lehké váhové kategorii, později vybojoval právě Nurmagomedov a právě na toho má McGregor od první chvíle pifku. Jejich vypjatý vztah graduje zejména od chvíle, kdy Ir napadl Nurmagomedův autobus a skončil ve vězení.

V klidném duchu tak neprobíhalo ani vážení, kde se před zraky fanoušků pokusil svého soka napadnout. Tradiční vážení totiž uzavírá tzv. staredown, tedy focení tváří v tvář. Šéf UFC Dana White je často jediným mužem, který mezi znesvářenými stranami stojí, v případě McGregora měl však po ruce ještě početnou ochranku. A byla potřeba.

McGregor nejdřív Nurmagomedova zasypal nadávkami a když se nedočkal odpovědi, vzteky mu strhnul ruku dolů. Ruský šampion ho tedy vyzval, a tak se ho McGregor pokusil nakopnout. To už však byla aktivní přítomná ochranka, která oba bijce od sebe odháněla, díky čemuž byl Nurmagomedov mimo dosah.

Celá válka mezi oběma bojovníky nechává chladného Natea Diaze, dlouholetého McGregorova rivala. „Doufám, že se oba vzájemně knockoutují. Ani jeden z nich si nezaslouží být šampionem,“ odpověděl pro TMZ na otázku, kdo podle něj vyhraje.

Důležitou zprávou však je, že oba navážili váhový limit, a tak ostře sledovanému zápasu již nic nebrání. Zápas, který se koná v Las Vegas, se uskuteční v neděli okolo šesté hodiny ráno a vysílat ho bude živě stanice Nova Sport 2.

Conor McGregor úspěšně navážil a zápasu tak nic nebrání.
Conor McGregor úspěšně navážil a zápasu tak nic nebrání.

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma/346836/mcgregor-neudrzel-nervy-po-vazeni-se-nurmagomedova-pokusil-napadnout.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "McGregor neudržel nervy, po vážení se Nurmagomedova pokusil napadnout"

Post a Comment

Powered by Blogger.