Search

ONLINE: Ukrajina - Česko. Změny v sestavě, hrají Pavlenka i Schick

Sestavy

Domácí: Pjatov (C) – O. Karavajev, Burda, Rakyckyj, Matvijenko – Stěpaněnko – Jarmolenko, Marlos, Malinovskyj, Konopljanka – Jaremčuk.

Hosté: Pavlenka – Gebre Selassie, Čelůstka, Brabec, Novák – Pavelka, Barák – Vydra, Dočkal (C), Jankto – Schick.

Náhradníci

Domácí: Bojko, Lunin, Butko, Plastun, Kryvcov, Kulač, Petrjak, Kravec, Cygankov, Sydorčuk, Zinčenko, Makarenko

Hosté: Koubek, Vaclík, Kúdela, Zmrhal, Trávník, Krmenčík, Stronati, Masopust, Coufal, Šural

Rozhodčí

Mažeika – Šimkus, Kazlauskas (vš. Litva)

Stadion

OSK Metalist Stadion, Charkov

Trenér Jaroslav Šilhavý se rozhodl dát šanci brankáři Jiřímu Pavlenkovi, Filipu Novákovi, Antonínu Barákovi, Jakubu Janktovi a Patriku Schickovi.

V defenzivě tak český výběr nastoupí ve stejném složení, v jakém dohrával duel se Slovenskem po odstoupení Pavla Kadeřábka, kdy se Theodor Gebre Selassie přesunul na pravou stranu a nalevo šel Novák. Na stoperu jsou opět Ondřej Čelůstka a Jakub Brabec.

Změna ale nastala v brance, kde místo Tomáše Vaclíka nastoupí Pavlenka. V záloze pak vykartovaného Tomáše Součka nahradil Barák a šanci dostal místo Jaromíra Zmrhala i Jankto.

Šilhavý sáhl ke změně i v útoku, kde tentokrát Schick nastoupí místo Michaela Krmenčíka. Představí se tak všichni tři krajánci z Itálie.

Ukrajina nastoupí v téměř totožné sestavě jako při zářijové výhře 2:1 nad Českem v Uherském Hradišti. Jen stopera Kryvcova nahradil Burda.

Sestavy:

Ukrajina: Pjatov - Karavajev, Rakickij, Burda, Matvijenko - Stěpaněnko - Jarmolenko, Marlos, Malinovskij, Konopljanka - Jaremčuk.

ČR: Pavlenka - Gebre Selassie, Čelůstka, Brabec, Novák - Pavelka, Barák - Vydra, Dočkal, Jankto - Schick.

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-reprezentace/347720/online-ukrajina-cesko-zmeny-v-sestave-hraji-pavlenka-i-schick.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Ukrajina - Česko. Změny v sestavě, hrají Pavlenka i Schick"

Post a Comment

Powered by Blogger.