Search

Ostuda ruských mladíků v Příbrami: hromadná bitka na ledě is diváky

Až na třetí pokus se svěřencům trenéra Aloise Hadamczika povedlo v rámci přípravy porazit ruskou osmnáctku. Po prohrách 1:4 a 0:5 sice Češi znovu ztráceli, nepříznivý stav však dokázali zvrátit a deset sekund před koncem utkání vedli 5:3.

Před závěrečným hvizdem se ale strhla mela, když rozhodčí neuznali ruský gól po faulu kolenem Ilji Nikolajeva na Radka Mužíka. Český hráč zdravotní újmu neutrpěl, zato Rus nafasoval trest do konce utkání. A tak se po následném vhazování rozhodl ventilovat frustraci Daniil Gutik.

13.října 2018 v 20:06, příspěvek archivován: 14.října 2018 v 14:12

VIDEO: Oct 13, 2018 Friendly U18: Team Russia vs Czech fans https://t.co/IApHDBVGgP

Pro zobrazen? videa mus?te m?t zapnutou podporu JavaScriptu

Oct 13, 2018 Friendly U18: Team Russia vs Czech fans https://t.co/IApHDBVGgP

Ruský útočník se nesmyslně vrhl na Jakuba Rychlovského a odstartoval hromadnou potyčku. Z ní si kromě Gutika odnesli pětiminutové tresty a vyloučení do konce utkání Vasilij Podkolzin a Češi Adam Raška s Janem Mlčákem.

Jenže pěstní výměna se kromě mantinelů následně přenesla i mimo led.

Ruští náhradníci, usazeni na tribuně mezi diváky, se dostali do roztržky právě s příznivci české reprezentace. Od ostrých slov se později přešlo k pěstem, jelikož ochranka nestačila včas pokrýt všechny zúčastněné agresory.

Pořadatelům se nakonec povedlo vykázat nehrající Rusy do šatny a zbylá část zápasu se odehrála, po výlevu frustrací ale z příbramského zimního stadionu doprovodila ruské mladíky policie.

Let's block ads! (Why?)

https://hokej.idnes.cz/cesko-rusko-reprezentace-18-let-pribram-hromadna-rvacka-hokej-prx-/reprezentace.aspx?c=A181014_140729_reprezentace_zele

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ostuda ruských mladíků v Příbrami: hromadná bitka na ledě is diváky"

Post a Comment

Powered by Blogger.