Search

Plíšková bude hrát o třetí titul v sezoně. Bacsinszké nedala v Tchien-ťinu šanci

Ve finále bude Plíšková hrát proti Francouzce Caroline Garciaové, která vyřadila Sie Šu-wej z Tchaj-wanu.

Tchien-ťin - Tenistka Karolína Plíšková si v Tchien-ťinu zahraje o třetí titul v sezoně a postupem do finále udělala další krok k účasti na Turnaji mistryň. Nasazená jednička čínského turnaje si v dnešním semifinále přesně za hodinu hry poradila 6:2 a 6:1 se Švýcarkou Timeou Bacsinszkou.

Soupeřkou šestadvacetileté Plíškové ve finále bude Francouzka Caroline Garciaová, která vyhrála nad Sie Šu-wej z Tchaj-wanu 6:3 a 6:4.

V duelu s bývalou světovou devítkou Bacsinszkou, která je aktuálně až na 329. pozici žebříčku, Plíšková výborně podávala. Soupeřce nepovolila ani jeden brejkbol a při svém servisu ztratila v utkání pouhých osm fiftýnů. Od stavu 2:2 získala deset z dalších jedenácti gamů a proměnila hned první mečbol.

V žebříčku letošního roku si Plíšková upevnila osmou pozici, zajišťující start na vrcholu sezony v Singapuru. Před Nizozemkou Kiki Bertensovou, jež ve čtvrtek vypadla v Linci ve druhém kole, zvýšila postupem do finále náskok na 130 bodů.

Do své sbírky může Plíšková přidat dvanáctý turnajový vavřín a podruhé v kariéře tak získat v jedné sezoně tři tituly. Poprvé to dokázala loni. Letos kralovala v dubnu ve Stuttgartu a nedávno se radovala v Tokiu.

Tenisový turnaj žen v Tchien-ťinu v Číně (tvrdý povrch, dotace 750.000 dolarů):

Dvouhra - semifinále:

Karolína Plíšková (1-ČR) - Bacsinszká (Švýc.) 6:2, 6:1, Garciaová (2-Fr.) - Sie Šu-wej (5-Tchaj-wan) 6:3, 6:4.

Let's block ads! (Why?)

https://sport.aktualne.cz/tenis/pliskova-bude-hrat-o-treti-titul-v-sezone-bacsinszke-nedala/r~ce835f26cea611e8a4d90cc47ab5f122/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plíšková bude hrát o třetí titul v sezoně. Bacsinszké nedala v Tchien-ťinu šanci"

Post a Comment

Powered by Blogger.