Search

Pohárový start hodný mistra. Plzeň měla nabito, Chorý se trefil hned čtyřikrát

Fotbalisté plzeňské Viktorie mají za sebou povedený vstup do MOL Cupu. Účastník Ligy mistrů vyhrál na hřišti třetiligového MFK Vyškov jasně 5:1 a slaví postup do osmifinále. Střelecky se zaskvěl útočník Tomáš Chorý, jenž zaznamenal čtyři branky.

Miroslav Chaloupka, ČTK

Pohárový zápas se proměnil v show útočníka Tomáše Chorého. Ten se poprvé trefil už v páté minutě a uklidnil favorita. Krátce za polovinou první půle se exolomoucký kanonýr prosadil znovu a bylo jasné, že překvapení se na hřišti sedmého celku MSFL konat nebude. Chorý pak v nastavení zkompletoval hattrick. Jelikož se mezi střelce zapsal také další útočník Řezníček, šla Plzeň do kabin s luxusním náskokem 4:0.

Zápas se pak v pohodě dohrál. Chvíli přestávce Chorý přidal i svůj čtvrtý gól. Až pak se Vyškov dočkal čestného úspěchu, která znamenala korekci na konečných 1:5.

Fotbalový MOL Cup, 3. kolo:
Vyškov - Plzeň 1:5
Branky: 55. Vintr - 5., 24. a 45.+1, 49. Chorý, 28. Řezníček. Rozhodčí: Vojkovský - Batík, Dohnálek.
Plzeň: Hruška - Pernica, Hubník, Hájek - Petržela (67. Ekpai), Procházka, Bucha, Havel - Čermák - Chorý, Řezníček. Trenér: Vrba.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/pohar/clanek/1030620-poharovy-start-hodny-mistra-plzen-mela-nabito-chory-se-trefil-hned-ctyrikrat.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Pohárový start hodný mistra. Plzeň měla nabito, Chorý se trefil hned čtyřikrát"

Post a Comment

Powered by Blogger.