Search

Skolili Slavii, teď jim hrozí vězení! Ruskem otřásá fotbalový skandál

Sedmadvacetiletý Kokorin, o něhož projevoval vážný zájem i slavný Manchester United, podle serveru deníku gazeta.ru při ataku dokonce jednoho ze snídajících úředníků praštil židlí. Dokládají to i záběry z bezpečnostních kamer v podniku, na nichž je vidět počínání muže v tmavé mikině s kapucí.

Ačkoli policejní orgány, které případ vyšetřují, dosud nepotvrdily, že se jedná o slavného hráče, podle médií šlo skutečně o Kokorina. Zaměstnanci kavárny údajně vypověděli, že fotbalisté byli opilí a zřejmě i pod vlivem drog. Jeden z napadených přišel po útoku mimo jiné o zub. Oběma výtečníkům hrozí až pět let odnětí svobody, napsala gazeta.ru.

Hrozí i vyloučení z národního týmu

K incidentu už se vyjádřil i ruský ministr sportu Pavel Kolobkov. „Pokud se potvrdí, že jsou v tom skutečně zapleteni profesionální sportovci, Kokorin a Mamajev, pak se jedná o neakceptovatelné chování, které vrhá stín na celý ruský fotbal. Aktuálně nejsou v reprezentaci a jak to vypadá, už nikdy si za národní tým nezahrají," citovala Kolobkova agentura TASS.

Zatímco moskevská policie je na podrobnosti včetně jmen agresorů skoupá, gazeta.ru už citovala Mamajevovu manželku Alanu, která vyjádřila nad událostí lítost: „Byli opilí, jak jinak objasnit takový zkrat? Je mi hanba. Promiňte, stydím se za něho."

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/1029830-skolili-slavii-ted-jim-hrozi-vezeni-ruskem-otrasa-fotbalovy-skandal.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Skolili Slavii, teď jim hrozí vězení! Ruskem otřásá fotbalový skandál"

Post a Comment

Powered by Blogger.