Search

TENIS ON-LINE: Siniaková hraje o čtvrtfinále. Pomůže Plíškové a Kvitové? Peschkeová opět na Turnaji mistryň

Tenistka Kateřina Siniaková hraje o čtvrtfinále v Pekingu s Nizozemkou Kiki Bertensovou, přímou soupeřkou Karolíny Plíškové v boji o postup na Turnaj mistryň v Singapuru. V prvním setu zvítězila 6:4. Začátek utkání je v 8:15, vysílá O2 TV Tenis, on-line reportáž přináší Sport.cz.

Kevin Hagen, ČTK/AP

Osmifinálové utkání Plíškové v čínské metropoli s domácí Wang je plánováno na 13:30. Češka si účast na Turnaji mistryň může zajistit, pokud klání v Pekingu vyhraje nebo na základě výsledků svých přímých konkurentek, především pak právě Bertensové, s níž jí může pomoci Siniaková.

V případě výhry Siniakové nad Bertensovou se na Turnaj mistryň kvalifikuje i Petra Kvitová.

Deblistka Peschkeová si poosmé zahraje na Turnaji mistryň

Květa Peschkeová si poosmé zahraje na Turnaji mistryň. Třiačtyřicetiletá deblistka se do Singapuru kvalifikovala s Američankou českého původu Nicole Melicharovou. Mezi osmi páry na finále sezóny WTA Tour budou také dvě ryze české dvojice Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová.

Definitivní podobu deblové sestavy pro Singapur dnes určilo vítězství kanadsko-čínského páru Gabrielle Dabrowská, Sü I-fan nad Polkou Alicjou Rosolskou a Američankou Abigail Spearsovou na turnaji v Pekingu.

Peschkeová debutovala na Turnaji mistryň v roce 2006 v Madridu a letos se na vyvrcholení sezony představí s pátou partnerkou. Loni v Singapuru hrála s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou. Největším úspěchem zkušené české tenistky jsou tři postupy do finále.

Fedcupová vítězka z roku 2011 Peschkeová a o osmnáct let mladší Melicharová letos vyhrály turnaj v Praze. O titul neúspěšně bojovaly ve Stuttgartu a Wimbledonu, kde podlehly Krejčíkové se Siniakovou.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1028245-tenis-on-line-siniakova-hraje-o-ctvrtfinale-pomuze-pliskove-a-kvitove-peschkeova-opet-na-turnaji-mistryn.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TENIS ON-LINE: Siniaková hraje o čtvrtfinále. Pomůže Plíškové a Kvitové? Peschkeová opět na Turnaji mistryň"

Post a Comment

Powered by Blogger.