Search

FOTBAL ON-LINE: Derby nesmiřitelných vede Opava, Plzeň zkouší zapomenout na Real

Reprezentační pauza se blíží, nedělní program 15. kola fotbalové Fortuna ligy nabízí pět zápasů. Opava nejprve od před kamerami O2 TV Sport hraje s Baníkem. V 15:00 jsou na pořadu duely Plzeň - Příbram, Jablonec - Bohemians a Teplice - Olomouc. Od 17:00 pak Slavia v přímém přenosu O2 TV Sport hostí Zlín. Všechna ligová utkání můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Vlastimil Vacek, Právo

Derby Opavy s Banikem vždy provází vyhrocená atmosféra v hledišti. Oba kluby se v nejvyšší soutěži utkávají po 13 letech, Ostrava v Opavě v soutěžním utkání neprohrála od listopadu 1996.

Plzeň ve středečním zápase Ligy mistrů doma s Realem Madrid utrpěla debakl 0:5. Zapomenout na něj chce v duelu s Příbramí, s níž vyhrála posledních 5 vzájemných duelů, v nichž dala 17 gólů.

Jablonec po porážce v Astaně a dlouhém cestování hostí Bohemians. Radův tým již 6 kol neprohrál (pět výher, jedna remíza).

Teplice prohrály poslední tři zápasy s Olomoucí a v nich daly jen jednu branku. Doma získaly jen 6 z celkových 15 bodů.

Sešívaní se remízou s Kodaní přiblížili k postupu v Evropské lize. Na Zlín si však musejí dát pozor, Slavia vyhrála jediný z posledních čtyř vzájemných ligových zápasů.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1040361-fotbal-on-line-derby-nesmiritelnych-vede-opava-plzen-zkousi-zapomenout-na-real.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Derby nesmiřitelných vede Opava, Plzeň zkouší zapomenout na Real"

Post a Comment

Powered by Blogger.