Search

FOTBAL ON-LINE: Liverpool vyhořel v Bělehradě! O postup do osmifinále LM hrají Barcelona a Dortmund

Marko Djurica, Reuters

Liverpool přitom před dvěma týdny doma vyhrál nad bělehradským týmem jednoznačně 4:0. Jenže doma je Crvena zvezda výrazně silnější, v evropských pohárech tam bodovala už poosmé za sebou a počtrnácté z posledních 15 zápasů.

Zasloužil se o to útočník Milan Pavkov, který se postaral o oba góly. Ve 22. minutě vyskočil nejvýše po rohovém kopu a hlavou otevřel skóre. Za dalších sedm minut napřáhl z 25 metrů a tvrdou střelou pod břevno přidal druhou branku.

Obhájce finálové účasti se ve druhé půli snažil porážku zvrátit, ale nadšeně bojující Srbové se ubránili. Zahrozil jen Muhammad Salah, ale trefil pouze tyč.

Barcelona i Dortmund mohou postoupit

Barcelona před dvěma týdny doma zdolala Inter 2:0 i bez kapitána Lionela Messiho, kterého vyřadila zlomenina ruky.

Slavit postup může v úterý také milánský celek, pokud porazí Barcelonu a druhý zápas skupiny B mezi Tottenhamem a PSV Eindhoven skončí v Londýně remízou.

Spurs i nizozemský mistr mají na kontě pouhý bod a budou odvracet hrozbu vyřazení.

Dortmund na svém stadionu deklasoval Atlético 4:0 a zařídil soupeři nejtvrdší porážku pod trenérem Diegem Simeonem. Vestfálské mužstvo prožívá skvělý vstup do sezony, pod novým koučem Lucienem Favrem ještě neprohrálo a vede německou ligu.

Neapol se doma utká s Paris St. Germain, na jehož hřišti minule uhrála remízu 2:2. Zatímco ve francouzské lize PSG dominuje, v LM prohrál poslední tři venkovní zápasy.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1038778-fotbal-on-line-liverpool-vyhorel-v-belehrade-o-postup-do-osmifinale-lm-hraji-barcelona-a-dortmund.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Liverpool vyhořel v Bělehradě! O postup do osmifinále LM hrají Barcelona a Dortmund"

Post a Comment

Powered by Blogger.